Codruț Kegheș, cunoscut drept Dezbrăcatu’ de la „Cronica Cârcotașilor”, deține o rulotă în care a investit câteva câteva mii de euro. La volanul acesteia, omul de televiziune călătorește prin toată țara, fără să-și facă griji cu rezervarea camerelor la hotel. Dezbrăcatu’  preferă să-și petreacă timpul în natură, la aer curat și să se relaxeze departe de zgomotele orașului.

La fel ca și în trecut, în această vară, el a ales să se preumble prin țară, peste tot, încărcându-și bateriile și pregătindu-se pentru noul sezon al emisiunii „Cronica Cârcotașilor”.

De altfel, de-a lungul timpului, el a postat numeroase imagini din periplurile sale, fie la volan, fie spre seară, în momentele de odihnă, în fața casei sale pe roti. Chiar dacă pare oarecum inconfortabil, Codruț Kegheș nu pare deranjat prea mult de faptul că își petrece timpul în mijlocul naturii.

De curând, el a revenit în București, după vacanță și a fost surprins la o spălătorie automată self service din Otopeni, unde își curăța rulota.

Echipat corespunzător, în tricou și pantaloni scurți, sport, fără fițe, Codruț Kegheș a preferat să se ocupe personal de vehiculul la bordul căruia își petrece vacanțele. El și-a achiziționat jetoanele necesare și fără să se codească s-a apucat să-și curețe casa pe patru roți, cu un furtun, conform site-ului ciao.ro care a publicat și imaginile cu Dezbrăcatu în acțiune.

Cum a apărut Dezbrăcatu

Dezbrăcatu a ajuns în atenția publicului datorită unei emisiuni TV difuzată de Prima care se numea „Banc Show”. Aici a fost remarcat de Mihai Găinuşă care l-a adus la „Cronica Cârcotaşilor”, unde a rămas până în prezent.

În 2007, Codruţ s-a căsătorit cu Laura, o brunetă frumoasă pe care o cunoscuse cu aproape doi ani în urmă la Predeal, iar şeful Mihai Găinuşă le-a fost şi naş. Din păcate însă, căsnicia nu a rezistat, iar cei doi au ales să se separe, Cei doi au divorţat pec ale amiabilă, discret, fără scandal, de dragul copilului lor.

Noul sezon al emisiunii Cronica Cârcotașilor începe pe 31 august.

Andreea Bălan în vacanță cu familia. Totul pentru zâmbetul celor două fetițe

Fotografia care-i contrariază pe fanii lui Ronaldo: „Ce înseamnă asta?”