Evenimentul Zilei > Actualitate > Doliu în fotbalul românesc! Sinucidere șocantă! S-a aruncat de la etajul 7
Doliu în fotbalul românesc! Sinucidere șocantă! S-a aruncat de la etajul 7

Doliu în fotbalul românesc! Sinucidere șocantă! S-a aruncat de la etajul 7

Un fost fotbalist de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc dintr-un cartier din Arad.

Victima se numeşte Adrian Muşat şi este fost fotbalist la clubul Gloria Arad. În vârstă de 37 de ani, acesta nu s-ar fi aflat la prima tentativă de suicid. Bărbatul avea mai multe probleme personale care l-ar fi adus în pragul sinuciderii.

Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a îi salva

Bărbatul nu s-ar fi aflat la prima tentativă de suicid. Conform jurnaliștilor de la Specialarad.ro, acesta avea maia multe probleme personale care l-ar fi determinat să comită acest gest.

Potrivit sursei citate mai sus, trupul bărbatului a fost găsit în această după-amiază în faţa unui bloc de lângă stadionul „Francisc Neuman” din Arad. Martorii prezenți la fața locului le-au declarat poliţiştilor că cel mai probabil bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte al blocului.

Adrian Mușa era divorţat şi avea o fetiţă

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă şi aşteaptă să finalizarea anchetei pentru a decide oficial dacă bărbatul s-a sinucis sau nu.

Trupul acestuia a fost găsit în această după-amiază în faţa unui bloc de lângă stadionul Francisc Neuman din Arad. Martorii le-au declarat poliţiştilor că cel mai probabil bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte al blocului.

Tînărul era pasionat de drumeții cu bicicleta, dar anumite probleme personale l-au apăsat foarte tare, ceea ce a dus într-un final la acest gest radical. Unele persoane care l-au cunoscut spun că Adrian nu ar fi fost la prima tentativă de suicid, el încercând într-un fel asemănător să-și pună capăt zilelor și în urmă cu câțiva ani.

Efectele pandemiei la tineri

Pandemia de coronavirus i-a afectat din punct de vedere emoţional, într-o proporţie covârşitoare, tineri. 91% dintre ei trec prin experienţe tulburătoare din cauza COVID-19, conform unui studiu realizat de World Vision.

Cele mai întâlnite stări sunt: stresul emoţional, anxietatea, furia, îngrijorarea, incertitudinea. Conform studiului, trei factori importanţi au avut un impact direct asupra stării emoţionale: închiderea şcolilor, distanţarea socială şi sărăcia în creştere.