Un elev al lui Bonetti a făcut GAFA VIEŢII: "Din păcate, acum sunt la Dinamo!"

Un elev al lui Bonetti a făcut GAFA VIEŢII: "Din păcate, acum sunt la Dinamo!"

Dinamovistul Cosmin Matei şi-a pus în cap suporterii după această declaraţie halucinantă. "N-am realizat ce am spus", s-a apărat mijlocaşul.

Cu câteva zile înainte de marele derby Steaua - Dinamo, un elev de-al lui Dario Bonetti a făcut o declaraţie şocantă, cu care a reuşit să-şi pună în cap toţi suporterii "câinilor".

"Am avut şansa mea la Steaua, probabil nu am ştiut sa profit de ea, dar, din păcate, acum sunt la Dinamo şi sper să îmi fac meseria cât mai bine", a spus ieri dinamovistul Cosmin Matei.

"Chiar nu am realizat ce am spus. M-am încurcat. Nici nu am realizat pentru că este departe de mine acest gând. Iubesc Dinamo, aici este un grup fantastic, nici nu aş îndrăzni să spun aşa ceva intenţionat. Dinamo mi-a oferit totul şi îi sunt recunoscător, îmi cer scuze pentru greşeala făcută", s-a scuzat astăzi dinamovistul pe site-ul clubului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cosmin Matei nu este singurul dinamovst care gafează incredibil chiar înaintea unui derby cu rivala din Ghencea. În 2003, după tragerea la sorţi a "optimilor" Cupei României, când Dinamo a dat peste Steaua, Tică Dănilescu, fost angajat la "militari", trecut între timp în tabăra celor din Ştefan cel Mare, a spus foarte degajat: "Avem meci greu cu Dinamo". Dănilescu trecuse deja de trei ani de la Steaua la Dinamo, dar rămăsese "setat" invers.