Evenimentul Zilei > Social > Un cunoscut jurnalist român a dispărut de două zile și nimeni nu știe nimic. Apel disperat făcut de colegii săi
Un cunoscut jurnalist român a dispărut de două zile și nimeni nu știe nimic. Apel disperat făcut de colegii săi

Un cunoscut jurnalist român a dispărut de două zile și nimeni nu știe nimic. Apel disperat făcut de colegii săi

Daniel Scorpie, unul dintre cei ai experimentați jurnaliști din presa de sport, a dispărut fără urmă, marți, în București. Colegii săi, de la Gazeta Sporturilor, au lansat un apel.

Un cunoscut jurnalist român, Daniel Scorpie, în vârstă de 55 de ani, a dispărut fără urmă. Nu a mai fost văzut de marți, iar colegii săi de la Gazeta Sporturilor au făcut un apel către cei care ar putea să-l identifice.

Bărbatul ar fi dispărut marți după-amiază, 4 octombrie, în jurul orei 16.30, din București – zona Bd. Uverturii, cartier Militari”.

Semnalmente: înălțime 1.80, greutate 88 kg, păr grizonat, ochi căprui, vârsta 55 ani. Era îmbrăcat cu o bluză de trening bleumarin, cu mâneci și guler de culoare albă, blugi bleumarin și pantofi sport bleumarin. Avea un rucsac negru, inscripționat cu simbolul Puma.
Răspunde la numele de Scorpie Daniel. Poate manifesta pierderi de memorie.

A dispărut jurnalistul Daniel Scorpie

Dacă îl vedeți, sunteți rugați să anunțați la cea mai apropiată secție de poliție sau la 112.

Jurnalistul Theodor Jumătate de la GSP scrie despre colegul său că „a plecat marți după-amiază, în jurul orei 16:30, din zona Uverturii. Presupunem că a mers pe strada Dezrobirii spre stația de metrou Gorjului. Urma să ia metroul spre Unirii și de la Unirii spre Pipera. Orice informație poate fi foarte importantă. La 112 sau aici, oriunde”.

Daniel Scorpie a intrat în presa sportivă în 1993, mai întâi la Pronostic Sportiv, apoi la Fotbal Plus. Au urmat Sport XXI, Sport Magazin, Ziarul Financiar, Pro Sport. A trecut prin toate etapele meseriei, tehnoredactare, corectură, reporter de teren și pe alte sporturi. În prezent scrie la Gazetă despre fotbal internațional, dar a relatat timp de 3-4 ani și meciuri din Liga 1.

Conform celor de la gsp.ro, trebuia să fie inginer de Politehnică, atras de electronică și cercetare, dar Revoluția și pasiunea ascunsă pentru fotbal i-au deviat drumul în carieră”.