Un bărbat care și-a pus capăt zilelor a fost găsit fără suflare de un copil. Evenimentul a avut loc în pădurea Valea Spinului din județul Bistrița-Năsăud. Bărbatul avea în jur de 50 de ani și a fost găsit spânzurat la liziera pădurii de către un minor care avea drum prin acea zonă.

„Se pare că este decedat. La fața locului a fost trimis un echipaj B2 din substația Năsăud al SAJ Bistrița-Năsăud”, au spus reprezentanții Ambulanței de a Bistrița-Năsăud despre acest caz.

Un bărbat de 32 de ani, din Năvodari, s-a spânzurat în timp ce era singur cu copilul de doi ani. Și-a anunțat fratele înainte de a-și lua zilele

Anul trecut, în luna august, un copil de doi ani a asistat la un eveniment la fel de traumatizant. Tatăl său, un bărbat în vârstă de 32 de ani, s-a spânzurat în timp ce era acasă doar cu fiul său. Mama copilului era la serviciu, iar cel care și-a pus capăt zilelor și-a anunțat fratele că avea să recurgă la acest gest extrem.

Alarmat de celălalt fiu al său, tatăl bărbatului a reușit să ajungă în scurt timp la locuința acestuia și a spart ușa apartamentului ajutat de un vecin. Între timp, la fața locului au ajuns și pompierii. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat să îl resusciteze, dar bărbatul nu a mai putut să fie salvat, iar medicii au constatat decesul.