Culiță Sterp a schimbat mai multe mesaje text cu iubita lui la Survivor România, după ce Faimoșii au câștigat jocul de comunicare, potrivit Fanatik. Daniela Iliescu a postat toată conversația lor. Cântărețul din Hațeg a fost extaziat pentru că a avut ocazia să discute cu mama copilului său, chiar și preț de câteva minute.

Culiță se topește de dorul Danielei. Ce nume au ales băiețelului lor

Interpretul de muzică de petrecere așteaptă cu nerăbdare să-și revadă partenera de viață, de care îi este foarte dor. Faimosul și-a rugat iubita să se gândească la un nume pentru băiețelul lor, care se va naște in iunie, fiindcă nu prea are idei. Fata l-a asigurat că știe deja cum se va numi copilul, pentru că a avut un vis. Totuși, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua îl va afla atunci când va reveni acasă.

Iubita cântărețului a postat întreaga lor conversație și l-a asigurat că are mulți susținători acasă. De asemenea, șatena i-a spus să nu se simtă vinovat că se află departe de ea și că mai are 5 săptămâni până va aduce pe lume primul lor copil.

 „Am reușit să vorbesc cu Daniela, pentru că îmi este foarte dor de ea. M-a bucurat, dar m-a și întristat pentru că m-a făcut să-mi fie și mai dor de ea. Mi-a spus că am devenit unchi. Este ceva minunat și am o nepoțică pe nume Carla. Este fetița surorii mele Ileana și abia aștept să ajung acasă să o iau în brațe”, a declarat Culiță la testimoniale.

Cântărețul a devenit unchi. Are o nepoată pe nume Carla

În plus, Culiță a aflat de la Daniela că a devenit unchi. Sora lui, Ileana, a născut recent o fetiță săntoasă, iar Faimosul așteaptă cu sufletul la gură să o cunoască. De multe ori, Culiță Sterp s-a simțit copleșit de dorul de casă, dar a reușit să lupte mai departe și dor câteva săptămâni îl despart de marea finală.

Și ceilalți Faimoși au fost încântați de premiul jocului de comunicare. S-au simțit mult mai bine după ce au vorbit cu apropiații lor Zannidache a vorbit cu Alex Velea, care îi este ca un tată, iar Elena Marin cu mama ei. Războinicii au pierdut jocul de comunicare cu un scor detașat, de 10 la 4 pentru Faimoși.

Sursa foto: Facebook