Evenimentul Zilei > Sport > Ultima echipă care va evolua în Liga I se stabilește astăzi. FC Voluntari și Dunărea Călărași joacă un meci crucial
Ultima echipă care va evolua în Liga I se stabilește astăzi. FC Voluntari și Dunărea Călărași joacă un meci crucial

Ultima echipă care va evolua în Liga I se stabilește astăzi. FC Voluntari și Dunărea Călărași joacă un meci crucial

FC Voluntari și Dunărea Călărași se întâlnesc, astăzi, în barajul care dă dreptul la câștigătoarei să joace în stagiunea viitoare în Liga I. În tur, ilfovenii au câștigat cu 2-1.

Returul meciului de baraj dintre FC Voluntari și Dunărea Călărași, ce se va disputa, astăzi, de la ora 20.30, va stabili ultima formație care va evolua în sezonul 2021-2022 în Liga I. Bineînțeles, pierzătoarea va juca în liga secundă. Favoriți par a fi ilfovenii, care în tur s-au impus cu scorul de 2-1.

CS Mioveni a promovat și a trimis-o pe Hermannstadt în divizia a doua

Miercuri s-a înregistrat o surpriză în cealaltă „dublă” de baraj pentru promovare / retrogradare. Pentru că CS Mioveni a reușit să acceadă în primul eșalon. În timp ce Hermannstadt a retrogradat. După 0-0 în tur, la Mioveni, argeșenii au câștigat pe terenul sibienilor, cu scorul de 2-1. Astfel ei se alătură formațiilor FC „U” Craiova și Rapid București, care au promovat direct în Liga I la finalul sezonului.

Cei de la Hermannstadt au rămas cu un om mai puțin pe teren în minutul 6, după eliminarea lui Răzvan Dâlbea. Dar, în inferioritate, gazdele au deschis scorul datorită lui Yazalde (21). Cei de la Mioveni au egalat în minutul 71, grație lui Davide Massaro. În minutul 83, un alt jucător al gazdelor a fost eliminat – Cristiano Pereira, iar oaspeții au lovit în minutul 90+3, prin Andrei Panait.

Nu au știut pe ce prime joacă. Au numărat banii la final, în vestiar

La final, Ștefan Blănaru, fotbalist la CS Mioveni, a declarat că nu știe pe ce primă a jucat. Și că va merge în vestiar, acolo unde conducerea a trimis niște plicuri, pentru a număra banii cuveniți după promovare.

„După meciul de la Craiova, Eugen Trică mi-a spus: «Blană, bine că am câștigat noi azi, că voi promovați la baraj». Am dat un gol norocos cu Hermannstadt, da, dar nu mai contează. Acum mergem în vestiar să numărăm banii din primă! Cei din conducere au venit cu un plic, dar n-am apucat să numărăm, să vedem exact câți bani sunt.

E cât de cât OK, din câte am văzut, cât de mare e teancul. Urmează ca la reunire să vină grosul!”, a spus Blănaru.