Evenimentul Zilei > Sport > Cum își bate joc MM Stoica de „câini”, după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj. Postare incendiară!
Cum își bate joc MM Stoica de „câini”, după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj. Postare incendiară!

Cum își bate joc MM Stoica de „câini”, după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj. Postare incendiară!

MM Stoica, directorul sportiv al FCSB, i-a ironizat pe „câini” după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj în Liga 1.

După victoria jucătorilor de la Chindia împotriva celor de la Viitorul (2-1), gazdele meciului au depășit Dinamo în clasamentul play-out-ului. Ulterior, MM Stoica a postat o fotografie cu…Barajul Vidraru.

MM Stoica are contract pe viață la FCSB. Gigi Becali: „A luat-o și el pe calea asta”

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care i-a făcut un contract pe viață lui Mihai Stoica, în cadrul FCSB.

Mihai Stoica, directorul sportiv al vicecampioanei Ligii 1, are asigurat un post pe viață în cadrul clubului. Gigi Becali i-a făcut cadou acest lucru datorită faptului că și MM Stoica „a luat-o pe calea credinței”.

La FCSB, credința este un factor extrem de important, mai ales pentru Gigi Becali. La fel ca-n cazul lui Stoica, patronul trupei „roș-albastre” a procedat și cu Bogdan Argeș Vintilă.

„Să mă ierte, acum, Vintilă, dar el își va termina contractul cu mine, doar când o să plece pe ultimul drum, la 80-90 ani.

El este un om special, nu credeam așa ceva. De fapt, Dumnezeu mi-a dat niște oameni credincioși. Așa mi l-a dat pe Tudor, pe Vintilă, chiar și MM a luat-o pe calea asta, cu credința.

Așa că eu nu mă despart de oamenii ăștia niciodată în viața mea. N-am treabă eu cu Iordănescu. Vintilă, toată viața la FCSB, deci nu mai întrebați”, a declarat Gigi Becali, la Pro X.

În vara anului trecut, Mihai Stoica a plecat de la FCSB, din motive personale.

„MM a plecat! E prietenul meu, dar a plecat! Nu o putem numi demisie, dar mi-a zis că el vrea să se retragă o perioadă. A zis că vrea o perioadă de liniște. Că are nu știu ce probleme cu soacra. Nu mai stă pe bancă. La echipă, ca prieten, poate să vină, poate să facă ce vrea.

Eu i-am zis că o să-l sun peste o lună să-i dau primă de calificare în grupe și a început să râdă. De mâine intră în retragere MM Stoica. Nu se schimbă prietenia noastră. E un moment greu acum. Nu o să vină nimeni pe poziția lui. Am să-i demonstrez că sunt prietenul lui. A mai vrut să plece o dată, dar i-am spus că prietenii nu-și dau demisia, ei se apără. Acum mi-a zis că vrea să plece”, declara atunci Gigi Becali la TV Digi Sport.

Mihai Stoica a venit prima dată la FCSB în 2002 și a ocupat funcția de director sportiv până în 2004, când a fost numit manager general. În 2007, a plecat la Unirea Urziceni, după o ceartă cu Gigi Becali, dar a revenit în curtea „roș-albaștrilor” în noiembrie 2010. Pe 4 martie 2014 a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, pentru înșelăciune. A stat după gratii aproape doi ani, fiind eliberat în februarie 2016.

Are în palmares 4 titluri cu „roș-albaștrii”: 2004-2005, 2005-2006, 2012-2013, 2013-2014.