Evenimentul Zilei > Actualitate > Ucigașul de la Onești bagă spaima în toată lumea. Pe cine vrea acum să „împuște în cap”
Ucigașul de la Onești bagă spaima în toată lumea. Pe cine vrea acum să „împuște în cap”

Ucigașul de la Onești bagă spaima în toată lumea. Pe cine vrea acum să „împuște în cap”

Monstrul din Onești, Gheorghe Moroșan, a reușit să îngrozească și personalul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău, acolo unde se află internat. Supărat că asistenta i-a adus apă și nu ceai, criminalul i-a transmis acesteia că: „Îmi iau un pistol și te împușc în cap”.

Ucigașul de la Onești bagă spaima în toată lumea. Moroșan după ce a ucis doi oameni nevinovați a fost lovit de gloantele din cauciuc trase de trupele speciale ale IPJ Bacău, în momentul descinderii în apartamentul în care i-a ținut pe ostatici. Bărbatul de 68 de ani a fost transportat, în stare gravă, la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

Acum, când starea sa de sănătate s-a ameliorat, a fost mutat, sub pază, într-un salon. Pacientul a început să-și revină cu repeziciune, motiv pentru care medicii le-au permis polițiștilor să-l audieze. Moroșan a refuzat, însă, să dea declarații și singura afirmație pe care a făcut-o a fost în fața personalului medical, când a spus că „nu regretă nimic”.

 Moroșan, agresiv și cu cadrele medicale

De altfel, acesta ar fi avut, în permanență, o atitudine agresivă față de angajații unității sanitare și a început, repede, să facă mofturi la mâncare.

Gheorghe Moroșan a executat cu sânge rece doi oameni cu mâinile legate la spate.
Surse judiciare au povestit că la un moment dat, bărbatul i-ar fi cerut asistentei un ceai. În schimb, spun sursele citate, femeia i-a adus o cană cu apă. Înfuriat la culme, sângerosul pacient a amenințat-o pe femeie cu moartea. „Când ies de aici, te omor. Îmi iau un pistol și te împușc în cap”, i-ar fi spus asistentei, cu fața înroșită de furie, srie Cancan.

Îngrozită, femeia le-a povestit anchetorilor incidentul, mai ales că, până acum, Moroșan a demonstrat că trebuie luat în serios.

Crimele sângeroase de la Onești

Ucigașul de la Onești bagă spaima în toată lumea. Gheorghe Moroșan a șocat întreaga țară, după ce, la începutul lunii martie, a sechestrat doi muncitori care renovau un apartament din Onești, care i-a aparținut criminalului. Locuința fusese executată silit de firma la care lucra soția acestuia, ca gestionară.

Moroșan i-a ucis pe cei doi muncitori. Abia atunci, polițiștii au intrat în forță în casă și au tras mai multe focuri de armă. Agresorul a fost rănit la mâini și picioare, așa că medicii l-au preluat și l-au dus, de urgență, la spital.

CITIȚI ȘI: Exclusiv. Dublul asasinat de la Onești. Cum i-a legat criminalul pe muncitorii luați ostatici și cum i-a ucis