Evenimentul Zilei > Monden > Tzanca Uraganul, prădat de hoți. Manelistul a rămas cu o pagubă de peste 80.000 de euro
Tzanca Uraganul, prădat de hoți. Manelistul a rămas cu o pagubă de peste 80.000 de euro

Tzanca Uraganul, prădat de hoți. Manelistul a rămas cu o pagubă de peste 80.000 de euro

Tzancă Uraganu se confruntă cu probleme serioase. Locuința acestuia din zona Pipera a fost spartă de hoți. Manelistul a fost lăsat fără 80.000 de euro, dar și fără unul dintre ceasurile sale.

Manelistul Tzanca Uraganu este lovit numai de probleme în ultima perioadă. După ce s-a certat cu vecinii săi, de această dată a fost „vizitat” de hoți. Casa lui a fost spartă. Tâlharii au plecat cu bunuri de valoare din locuință.

Hoții au furat din casă 80.000 de euro cash, dar și unul dintre ceasurile deținute de manelist. Poliția a ajuns la locația Vita Bella. Este vorba de un complex rezidențial din zona Pipera. Organele legii au venit pentru a face constatările și pentru a lua măsurile necesare.

Tzancă Uraganu, pradă bună pentru hoți

Este bine cunoscut faptul că Tzancă Uraganu este unul dintre cei care ocupă locul unu în tendințele de pe YouTube cu fiecare piesă lansată. Sumele mari de bani produse de manelist din succesul muzical pe care îl are, au atras, după sine, probleme mai puțin dorite.

Totuși, Tzancă trăiește o viață așa cum mulți doar visează. El deține mașini de lux, proprietăți în zone rezidențiale ale Capitalei sau cadouri la care alții doar visează. Acestea sunt doar câteva dintre dorințele pe care manelistul și le îndeplinește. Așadar, hoții au avut de unde alege.

Cu ce pagubă a rămas Tzanca Uraganul

Hoții i-au trecut pragul manelistului și l-au lăsat fără 80.000 de euro cash. Paguba nu este deloc de neglijat. Mai mult decât atât, pe lângă această sumă, Tzanca a rămas și fără unul dintre ceasurile sale. Cel mai probabil, hoții au acționat într-un moment de neatenție acordat atât de manelist, cât și de celelalte persoane din familie, informează Cancan.ro.

Nu este singurul incident neplăcut cu care manelistul s-a confruntat în ultima perioadă. La sfârșitul lunii august, Tzanca a fost nevoit să declare că iubita sa, Marymar, a pierdut o sarcină. Bărbatul ar fi trebuit să devină tătic pentru a treia oară. El nu a dorit să ofere foarte multe detalii despre evenimentul neplăcut. A fost scurt și la obiect, mărturisind că, încă de la început, exista posibilitatea ca sarcina să fie extrauterină.