Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați la înmormântare

Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați la înmormântare

Maneliști de renume și-au făcut deja apariția la priveghiul lui Costel Corduneanu. Primul care i-a cântat la căpătâi a fost nimeni altul decât Costel Bijou. Acesta a stat câteva ori noaptea trecută timp în care a cântat doar melodii de jale, așa cum se face la astfel de eveniment. În această dimineață și-a făcut apariția și Tzancă Uraganu. Și acesta din urmă are un repertoriu de înmormântări, specific pentru astfel de situații.

La căpătâiul lui Costel Corduneanu se vede și fratele său, Adrian ”Beleaua”, care în aceste zile s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă înmormântarea fratelui său. De altfel, în cursul zilei de astăzi, dar și mâine sunt așteptați să apară și alți maneliști.

Ce maneliști îl vor conduce pe ultimul drum pe Costel Corduneanu

Nu de alta, dar liderul Cordunenilor era extrem de respectat în această zonă. În această seară nu este exclus să apară și Florin salam, mai ales că cei doi se și cunoșteau. Drept urmare, un omagiu din partea manelistului va exista sub această formă. Pe de altă parte, tot la Iași vor ajunge probabil și mulți dintre liderii clanurilor interlope din toată țara.

Nuțu Cămătaru este una dintre prezențele care probabil nu va lipsi. De asemenea vor fi prezenți, cel mai probabil și cei din clanul Pian, dar și cei din clanul Metin. Nu este exclus ca la înmormântare să vină și reprezentanți ai clanului Ghenosu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Liderii clanurilor interlope se mobilizează pentru înmormântare

Mai ales că liderul Cordunenilor avea relații foarte bune cu majoritatea clanurilor din țară. Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care Cordunenii au ajuns să facă legea în partea aceea a Moldovei.

Costel Corduneanu era respectat și pentru faptul că a fost sportiv de performanță, dar și pentru modul în care își conducea afacerile. Din acest motiv, mâine la înmormântare sunt așteptați mii de oameni care să-l conducă pe ultimul drum.