Evenimentul Zilei > Social > Twitter refuză deblocarea contului New York Post. Ce condiţii a pus ziarului
Twitter refuză deblocarea contului New York Post. Ce condiţii a pus ziarului

Twitter refuză deblocarea contului New York Post. Ce condiţii a pus ziarului

Twitter a blocat contul ziarului New York Post după ce a făcut dezvăluirile despre Hunter Biden. Răspunsul platformei este de noaptea minţii.

Contul Twitter al New York Post a fost blocat de miercurea trecută iar platforma refuză să restabilească accesul până când ziarul șterge toate postările referitoare la dezvăluirile despre Hunter Biden.

În ciuda faptului că CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a recunoscut că a fost greșit să cenzureze imediat tweet-urile New York Post, compania încă blochează contul, relatează  Fox Business.

 New York Post nu a putut utiliza rețeaua socială de săptămâna trecută

„Oricine se uită la fluxul de pe Twitter al New York Post nu poate vedea nici măcar tweet-urile despre poveștile Biden, care au fost înlocuite cu mesaje care spuneau: „Acest Tweet nu mai este disponibil ”, notează un  articol de pe Fox Business.

„Twitter a confirmat pentru Fox Business că New York Post „a fost informat despre ceea ce este necesar să facă pentru deblocarea contului lor”, inclusiv „șase tweet-uri cu dezvăluirile făcuze despre fiul candidatului democrat Joe Biden, Hunter Biden”, adaugă raportul.

Twitter a blocat contul după postarea făcută de New York Post depre fiul lui Biden

De asemenea, compania a blocat inițial şi alți utilizatori cu scopul ca aceştia să nu posteze nimic despre scandal şi nici să distribuie.

New York Post spune că Twitter le-a răspuns  că „Deși am actualizat politica, nu schimbăm aplicarea retroactiv. Va trebui totuși să ștergeți tweet-urile pentru a redobândi accesul la contul dvs”.

Ziarul susține că Twitter nu le-a dat nicio indicație cu privire la modul în care articolul lor încalcă termenii și condițiile Twitter și nici nu a furnizat informații cu privire la modul de soluționare a problemei.

„Twitter nu a răspuns la cererea din partea New York Post care a întrebat cum a decis că dezvăluirile în cauză ar fi bazate pe„ materiale piratate”, a declarat oficialii ziarul.

Imediat după blocarea NYP cei de la Twitter au publicat o actualizare cu privire la politica lor spunând că va începe să eticheteze conținutul care încalcă regulile sale, mai degrabă decât să îl elimine cu totul, „cu excepția cazului în care este partajat direct de hackeri sau de cei care acționează împreună cu aceștia”.

Profeție teribilă a astrologului care a prezis pandemia! A spus când vom scăpa de COVID

O sărbătoare tocmai a fost interzisă! Tradiția românească de 2000 de ani

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.