Triunghiul energetic, cel mai ciudat fenomen din România. Lucruri stranii, imposibil de explicat

Triunghiul energetic, cel mai ciudat fenomen din România. Lucruri stranii, imposibil de explicat Sursa foto. Wikipedia

Triunghiul energetic este cel mai ciudat fenomen din România. Mulţi experți spun că misterele energiei din Platoul Bucegi, apa vie de la cele șapte izvoare, sunt inexplicabile.

Triunghiul energetic este cel mai ciudat fenomen din România. Zona este asociat cu așa numita Gura de Rai. Aici se spune că nimeni nu obosește. Pe Platoul Munţilor Bucegi, în zona Vârful Omu, este un loc energetic în care oricât de mult ar urca o persoană, oricât de obosită ar fi, în momentul în care ajunge acolo, totul dispare.

Studiile au confirmat existența unei anomalii magnetice. Experimentele demonstrează încărcătura energetică care se formează în această regiune și pe care au simțit-o foarte multe persoane de-a lungul timpului.

Locul este considerat „Centrul Pământului”

Locul cu energie pozitivă de pe platoul Munților Bucegi este considerat „centrul Pământului”, un punct de conexiune între lumea pământeană și cer. Toți oamenii care au ajuns aici spun că locul este marcat de evenimente neobișnuite. Cum ar fi apariția unui curcubeu pe cer senin sau luminițe albe-lăptoase și scântei care măsoară un metru în jurul Sfinxului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Zona numită Gura de Rai a României, revigorează brusc turiștii, în timp ce corpul uman este învăluit de energii pozitive. În acest sens, studiile au confirmat deja existența unei anomalii magnetice.

Triunghiul energetic: Omu-Babele-Sfinxul

Munţii Bucegi reprezintă zona cu cea mai mare încărcătură energetică din România. Aici se găsește cel mai cunoscut triunghi energetic: Omu-Babele-Sfinxul. În aceste împrejurimi apar conuri de lumină albă, care amplifică percepția extrasenzorială.

Vârful Ocolit (Bucura), se află lângă Vârful Omu, fiind numit și Vârf al Cerului, constituind un centru energetic în care se petrec fenomene bizare.

Acolo apar curcubeie strălucitoare, vizibile chiar săptămâni la rândul, iar acestea nu apar după ploaie. Tot aici apar lumini ciudate, fulgere, scântei lungi de un metru în jurul Sfinxului.

Care ar fi cauza acelei energii

Specialiştii spun că avem de-a face cu legendarul loc dintre cer şi pământ. E vorba despre o zonă cu o suprafaţă de aproximativ un kilometru pătrat, unde se manifestă o anomalie magnetică atipică, după cum o definesc specialiştii, zonă care are efecte benefice asupra organismului uman.

“Anomaliile geomagnetice cunoscute de specialiştii din domeniu apar în rupturile de falii, în reflexii ale scoarţei terestre sau în alte asemenea fenomene geologice care se înregistrează într-o forma atipică pe diagrame. Aici e vorba însă despre ceva necunoscut, un profil al diagramelor pe care nici profesorul Stănică, unul dintre cei mai buni geofizicieni de la noi, nu a ştiut să-l interpreteze. În acel moment am făcut legătura cu alt gen de anomalii atipice, pe care le cercetam de mai mult timp şi care se manifestă printr-o emisie de radiaţii patogene, încă rămase cu o origine necunoscută”, a spus Vasile Rudan, inginer specializat în geofizică şi sisteme de navigaţie.