Evenimentul Zilei > Monden > Triunghiul amoros al vedetelor din Capitală. Ea este, de fapt, căsătorită?!
Triunghiul amoros al vedetelor din Capitală. Ea este, de fapt, căsătorită?!

Triunghiul amoros al vedetelor din Capitală. Ea este, de fapt, căsătorită?!

O nouă idilă se impune în lumea showbizului, dar ca orice subiect fierbinte, nici acesta nu vine fără „mici probleme tehnice”.

După divorțul anevoios de Anca Țurcașiu, reputatul medic stomatolog Cristian Georgescu pare să se fi implicat într-un trio amoros.

Frumoasa blondă pe care o săruta la mall, zilele trecute, ar fi implicată într-o relație extrem de serioasă, iar imaginile vorbest de la sine.

Femeia cu care a fost filmat, recent, într-un mall din Capitală, în ipostaze adolescentine, se pare că este implicată într-o relație serioasă, din care nu se exclude căsătoria.

Aceasta, blonda de care fostul soț al Ancăi Țurcașiu se pare că s-a îndrăgostit nebunește, a fost filmată în timp ce își ducea micuțul la școală.

Surprinzător este faptul că doamna în cauză a fost însoțită de un bărbat, altul decât fostul soț al Ancăi Țurcașiu. După ce femeia a coborât împreună cu micuțul din mașina bărbatului, mama și copilul s-au îndreptat spre unitatea de învățământ. La scurt timp după ce și-a parcat bolidul de lux, bărbatul s-a alăturat celor doi, scrie Cancan.

După modul în care adulții s-au comportat cu micuțul, s-ar părea că între blondina de care s-a îndrăgostit Cristian Georgescu și bărbatul cu care a fost văzută în fața școlii ar exista ceva mai mult decât o relație de prietenie. Mai mult decât atât, în momentul în care l-au dus pe micuț la scoală, aceștia s-au purtat asemenea unei familii fericite.

Înainte de a-l lăsa pe cel mic să intre la cursuri, cei doi adulți au ținut să se fotografieze cu el. Pe rând, cei doi s-au așezat la poze.


„Ex-ul” Ancăi Turcașiu s-a întâlnit cu blonda de care se pare că s-a îndrăgostit nebunește într-un mall din zona Băneasa. Atunci când s-a întâlnit cu tânăra, medicul n-a ținut cont de ochii curioșilor și a dat frâu liber sentimentelor.

Cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat pătimaș. Nu a mai contat nici că martor la scenele tandre a fost micuțul tinerei blonde, care, neînțelegând ce face mama lui, încerca să o tragă de mână.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: