Evenimentul Zilei > Monden > Anca Ţurcaşiu, înlocuită rapid? Cu cine se sărută fostul soţ la Mall? FOTO
Anca Ţurcaşiu, înlocuită rapid? Cu cine se sărută fostul soţ la Mall? FOTO

Anca Ţurcaşiu, înlocuită rapid? Cu cine se sărută fostul soţ la Mall? FOTO

Anunţul Ancăi Țurcașiu  despre divorţ a venit ca o bombă. Nimeni n-ar fi crezut că cei doi se vor putea despărţi vreodată, pentru că atât de frumoasă le era căsnicia.

După 22 de ani de căsătorie, Anca Țurcașiu s-a despărţit de doctorul Cristian Georgescu. În urmă cu aproximativ două luni cântăreaţa a şocat social media când a anunţat că divorţează.

Anca Ţurcaşiu:Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris cântăreaţa pe social media.

Potrivit Cancan, medicul n-a prea suferit după despărțirea de Anca Țurcașiu ca dovadă imaginile cu el din Mall. Acesta a fost surprins în zona de nord a Capitalei, unde a ieșit, la plimbare, alături de noua lui parteneră și de copilul acesteia.

Potrivit imaginilor, cei doi s-au îmbrățișat tandru și s-au sărutat pătimaș. Nu a mai contat nici că martor a fost micuțul tinerei blonde, care, neînțelegând ce face mama lui, încerca să o tragă de mână.

Pandemia le-ar fi afectat căsnicia

Pandemia i-ar fi afectat serios pe Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu. Vedeta nu a mai avut spectacole și concerte, iar soțul ei nu a mai putut să-și practice meseria. După o perioadă, Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat, în mod repetat, lui Cristian Georgescu că n-ar aduce bani în casă și l-ar fi trimis la muncă, însă acesta ar fi refuzat. Dan Silviu Boerescu spune că problemele cu banii i-ar fi adus pe cei doi în pragul divorțului.

Dar mai multe despre situaţia Ancăi Ţurcaşiu puteţi citi AICI.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: