Evenimentul Zilei > Social > CUTREMUR în CAPITALĂ! Tribunalul Bucureşti a luat decizia în cazul RADET
CUTREMUR în CAPITALĂ! Tribunalul Bucureşti a luat decizia în cazul RADET

CUTREMUR în CAPITALĂ! Tribunalul Bucureşti a luat decizia în cazul RADET

Tribunalul București a admis, miercuri, cererea de intrare în insolvență a Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice. Astfel, din acest moment, Regia este protejată în faţa creditorilor

Tribunalul București a aprobat solicitarea Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET) de a intra în insolvență, ceea ce presupune că, din acest moment, compania este protejată de lege în fața creditorilor săi. Administratorul judiciar desemnat provizoriu va fi Rominsolv SPRL. Judecătorii au fixat ca termen limita de depunere de c[tre creditori a opozi'iilor ]n 10 zile de la notificare.

Decizia poate fi atacată tot la Tribunalul Bucureşti cu apel în termen de 7 zile de la comunicare. RADET are datorii către Electrocentrale Bucureşti în valoare de peste 3,9 miliarde lei. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat că insolvenţa RADET reprezintă cea mai sigură cale de protejare a bucureştenilor în privinţa furnizării apei calde. Şi Consiliul de Administraţie al ELCEN a decis înaintarea cererii de intrare in insolvenţă a societăţii către Tribunalul Bucureşti, potrivit unui comunicat al companiei.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.