Jucătorul FCSB, Florinel Coman, se află într-o formă de zile mari, foarte mulți specialișți considerând că este cel mai bun fotbalist din Liga 1. În partida cu naționala Suediei, Florinel Coman ar putea face parte din primul 11 , atacantul de la FCSB remarcându-se prin viteză şi execuţie, scrie digisport.ro.

“Eu nu ştiu suma pe care a oferit-o, dar e adevărat că sunt în România cu un impresar din America. Sunt mai mulţi jucători care îl interesează, iar Florinel este printre ei”, a declarat Liţă Dumitru, în cadrul unei emisiuni de miercuri la Digi Sport Matinal.

Ioan Becali, impresarul lui Florinel Coman, discută cu patronul FCSB, Gigi Becali, despre oferta primită pentru Florinel Coman, care însă nu poate fi mai mică de 15 milioane de euro. Gigi Becali a primi o ofertă de 8 milioane de euro pentru Florinel Coman, pe care a refuzat-o, această venind după EURO 2019, de la o echipa din Portugalia.

„Nu poți să pleci dacă ceri 250.000 de euro că să-ți iei casă! Am fost de acord, i-am spus că ne vom socoti noi. I-am spus ’îți dau banii, îți fac poftele, dar nu ai voie să ceri să pleci când vrei tu. Numai când vreau eu!

Ideea este că vreau să-i toate poftele, pentru a avea și el mulțumire sufletească și să nu facă mofturi”, a declarat spus Gigi Becali.

„Trebuie să le fac toate poftele, șțiți de ce? Că să nu vină și să-mi spună ’patroane, tu vrei 20 de milioane pe mine, dar eu nu am casă’. Trebuie să le asigur tot confortul atât fizic, cât și mental”, a mai spus Gigi Becali.