Evenimentul Zilei > Social > Tragedie petrecută duminică seara în România. A căzut în gol și a fost găsit fără suflare
Tragedie petrecută duminică seara în România. A căzut în gol și a fost găsit fără suflare

Tragedie petrecută duminică seara în România. A căzut în gol și a fost găsit fără suflare

Un turist a murit, duminică, în Munții Bucegi, după ce a căzut de la aproximativ 100 de metri înălțime și nu a mai avut șanse de supraviețuire.

Tragedie petrecută în Munții Bucegi, duminică seara, după ce un turist a murit după ce a căzut de la o înălțime de 100 de metri. Salvamontișții din Prahova intervin în zona Vâlcelul Policandrului, acolo unde a fost semnalat accidentul fatidic.

Un turist nu a mai avut șanse de supraviețuire după ce a căzut în gol de la aproximativ 100 de metri înălțime. Salvamontiștii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața

„Accident deosebit de grav în Bucegi. Persoană căzută din Brana aeriană aproximativ 100 de metri. O echipă de prim răspuns se îndreaptă spre Vâlcelul Policandrului”, au anunțat oficialii de la Salvamont Prahova.

După cum au precizat salvamontiștii, din informațiile primite de la persoanele care însoțeau victima, aceasta nu ar mai fi în viață. „Dacă salvatorii montani din echipa de prim răspuns confirmă, acțiunea de recuperare a corpului victimei se va desfășura în cursul zilei de mâine”, se mai precizează în mesajul ce a fost postat pe contul de Facebook al celor de la Salvamont Prahova.

„Acum o să coboare cu cele trei persoane ce însoțeau victima”

Din păcate, decesul turistului care a căzut în gol s-a confirmat. „Salvatorii montani au ajuns la locul producerii evenimentului nefericit și confirmă faptul că victima nu este în viață. Acum o să coboare cu cele trei persoane ce însoțeau victima”, se mai precizează pe rețeaua de socializare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.