Evenimentul Zilei > Sport > Doliu în sportul românesc. A murit unul dintre cei mai titrați antrenori, un om extrem de apreciat în domeniu
Doliu în sportul românesc. A murit unul dintre cei mai titrați antrenori, un om extrem de apreciat în domeniu

Doliu în sportul românesc. A murit unul dintre cei mai titrați antrenori, un om extrem de apreciat în domeniu

Veste proastă pentru hocheiul românesc. A murit un antrenor extrem de respectat, Marius Trandafir, anunțul a fost făcut de oficialii federației.

A murit unul dintre cei mai cunoscuți oameni din sportul gălățean, Marius Trandafir. Anunțul a fost făcut de oficialii oficialii Federației Române de Hochei.

Marius Trandafir, un antrenor extrem de respectat, cu rezultate importante în hocheiul autohton. Trista veste a morții sale a fost dată de oficialii Federației Române de Hochei

Marius Trandafir a fost antrenor de hochei, a avut rezultate foarte importante, printre care mai multe titluri de campion național. În ultima perioadă trecuse în zona administrativă, fiind director la clubul sportiv Dunărea, metodolog la CSM Galați și asistent universitar în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității Dunărea de Jos.

Marius Trandafir a decedat, vineri seara, cu câteva ore înainte de a-și aniversa ziua de naștere.

„A fost parte din colectivul tehnic care a realizat o performanță deosebită în 2019: calificarea echipei naționale de seniori a României în al doilea eșalon valoric”

„Federația Română de Hochei pe Gheață regretă trecerea în neființă, mult prea devreme, a colegului și prietenului nostru, Marius Trandafir. Pasionat de sport în general și de hochei în mod special, Marius a fost parte din colectivul tehnic care a realizat o performanță deosebită în 2019: calificarea echipei naționale de seniori a României în al doilea eșalon valoric al hocheiului pe gheață internațional. Ne exprimăm regretul.

Dumnezeu să-l odihnească!”, a fost anunțul pe care l-au transmis reprezentanții Federației Române de Hochei pe Gheață pe contul de Facebook.

Mesaje transmise pe rețeaua de socializare după dispariția antrenorului

„Dumnezeu să-l odihnească!”, „Dumnezeu sa te odihneasca, in pace, Om Bland si Bun!”, „O zi tristă”, au fost câteva dintre mesajele pe care le-au transmis internauții după ce au aflat de moartea lui Marius Trandafir.

Altfel, în acest an, în hochei s-a petrecut o tragedie chiar în timpul partidei dintre Dynamo St. Petersburg și Loko Yaroslavl din campionatul Rusiei de juniori. Timur Fizutdinov, un jucător de hochei în vârstă de doar 19 ani, a murit pe gheață după ce a fost lovit de un puc în cap.