Evenimentul Zilei > Sport > Tragedie pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, petrecută cu 30 de minute înaintea derby-ului. Vestea, dată de Laurențiu Reghecampf
Tragedie pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, petrecută cu 30 de minute înaintea derby-ului. Vestea, dată de Laurențiu Reghecampf

Tragedie pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, petrecută cu 30 de minute înaintea derby-ului. Vestea, dată de Laurențiu Reghecampf

Un suporter a suferit un stop cardiac și a murit la spital. Bărbatul venise pe „Ion Oblemenco” pentru a vedea meciul dintre CS „U” Craiova și FC „U” Craiova.

Tragedie petrecută înaintea partidei pe care CS „U” Craiova a câștigat-o, duminică, pe arena „Ion Oblemenco”, în deplasare, contra rivalilor de la FC „U”, scor 2-0. Unul dintre suporterii prezenți pe stadion, la tribuna 1, a suferit un stop cardiac cu aproximativ 30 de minute înainte de începutul derby-ului.

Tragedie petrecută cu puțin timp înainte de startul partidei

Medicii au intervenit, bărbatul a ajuns la spital, dar acolo nu a mai putut fi salvat și a decedat. Vestea a fost dată chiar de Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei CS „U” Craiova.

„Înainte de a discuta despre meci, ar trebui să spunem condoleanțe pentru fanul care a murit în tribună. Din păcate, nu este o veste îmbucurătoare la un meci de fotbal. Să-i fie țărâna ușoară, condoleanțe familiei”, a afirmat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Reprezentanții celor de la FC „U” 1948 au postat un mesaj dedicat suporterului care și-a pierdut viața duminică seara. „Fotbal Club Universitatea 1948 deplânge dispariția lui Sorin Samfiroiu, suporter devotat al echipei, care a suferit înainte de startul partidei un infarct și, ulterior, s-a alăturat celor care ne veghează de sus!”

Antrenorul Adrian Mutu pleacă dacă situația o impune

Adrian Mutu a fost extrem de dezamăgit după eșecul cu CS „U” Craiova și a spus că este dispus să se despartă de gruparea „alb-albastră”.

Eu nu țin de scaun. Sunt aici, rămâne la latitiduinea conducerii să decidă ce se va întâmpla. Eu încerc să-mi fac treaba ca un profesionist. Dacă eu nu reușesc, poate va reuși altcineva.

Dar nu-mi dau demisia. Cred că lucrurile se pot îndrepta. Să nu uităm că suntem o nou-promovată, iar lucrurile nu merg ca la celelalte echipe care sunt de mai mult timp în Liga 1”, a afirmat antrenorul oltenilor. După 11 etape disputate în Liga I, cei de la FC „U” se află pe locul 13, cu 9 puncte.