Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Iași. Fetiță de trei, ucisă în curtea casei sale de un TIR. Și șoferul a murit
Tragedie în Iași. Fetiță de trei, ucisă în curtea casei sale de un TIR. Și șoferul a murit

Tragedie în Iași. Fetiță de trei, ucisă în curtea casei sale de un TIR. Și șoferul a murit

Un accident tragic a avut loc la Iași, unde un TIR a intrat cu viteză într-o curte și a spulberat o fețiță de trei ani.

Potrivit anchetatorilor sosiți la fața locului au constatat că șoferul camionului a pierdut controlul volanului și a intrat în curtea casei unei familii, unde victimă i-a căzut o fetiță nevinovată, care se juca împreună cu bunica sa.

De asemenea, șoferul TIR-ului nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii.

Șoferul camionului circula cu viteză și a pierdut controlul mastodontului după ce încărcătura a început să se clatine într-o curbă, culminând cu momentul în care întreg containerul s-a desprins de pe TIR și a căzut pe partea stângă.

Șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a ieșit de pe șosea, pe dreapta, pe sensul lui de mers. A distrus două garduri și a traversat o curte, unde a omorât fetița de trei ani.

Camionul s-a oprit în casa din curtea alăturată, unde și șoferul și-a găsit sfârșitul.

Nefericitul incident a avut loc în Iaşi, când camionul a rămas fără frâne. Bărbatul nu a mai putut să redreseze vehicolul şi a ieșit de pe șodea, ajungând în curte.

Fețița a fost strivită de TIR, murind pe loc.

Din păcate, nici pentru şoferul camionului nu s-a mai putut face nimic, murind zdrobit între cabina TIR-ului și casa alăturată. Bunica copilei a suferit răni minore și a refuzat transportul la spital.

Această tragedie nu este sinculară. În luna aprilie a acestui an, a avut loc un accident rutier pe Drumul Național 19, în județul Satu Mare.

Șoferul (cetățean sârb) unui autotren a adormit la volan, a ieșit cu ansamblul de pe partea carosabilă și a spulberat cu capul TIR-ului un gard, după care s-a oprit într-o casă aflată pe marginea drumului.

Norocul a făcut ca nimeni să nu fie pe trotuar, în zonă, la acea oră. În caz contrar am fi vorbit despre cel puțin o victim, potrivit b1.ro

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: