TRAGEDIE în familia fostului fotbalist Cosmin Pașcovici. Trăiește cele mai GRELE momente din viața lui

TRAGEDIE în familia fostului fotbalist Cosmin Pașcovici. Trăiește cele mai GRELE momente din viața lui

După numeroase operații, intervenții pe creier pentru îndepărtarea unei tumori canceroase, tratamente dure de chimioterapie şi radioterapie, Denis, fiul de numai 13 ani al fostului fotbalist Cosmin Pașcovici a decedat. Copilul era imobilizat într-un cărucior cu rotile.

Cosmin Pașcovici, care a activat la echipe precum Dinamo și Farul, a plecat în străinătate să muncească pentru a face rost de bani pentru tratamentele medicale ale fiului său, Denis.

„Zbor lin, Denis, este mesajul transmis de mama lui denis, Ionela Adina. Aceasta a postat și o fotografie cu următorul mesaj: „Te voi iubi mereu şi te voi păstra pe veci în inima mea, pentru că acolo… ai locul tău, pe care nimeni nu-l va putea ocupa vreodată!”.

„În această seară s-a stins din viață Denis, băiatul fostului internațional Cosmin Pașcovici. Tatăl său le transmisese tricolorilor, la Vilnius, ultima dorință a fiului aflat în suferință după un atac cerebral. Acesta este mesajul pe care jucătorii echipei naționale l-au primit acum, la ședința dinaintea partidei Lituania-România. Federația Română de Fotbla  și Echipa Națională de Fotbal a României transmit condoleanțe și sunt alături de familia îndurerată. Odihnește-te în pace, Denis!”, este mesajul transmis de Federaţia Română de Fotbal pe pagina oficială de Facebook.

Ne puteți urmări și pe Google News