Actorul James Michael Tyler se luptă cu cancerul de prostată în stadiul 4, care l-a lăsat paralizat: „Mă lupt de trei ani cu acest diagnostic… E stadiul 4. Foarte avansat. În cele din urmă, probabil că mă va ucide”, a declarat actorul.
Deşi medicii au fost optimiști, pandemia a dus la agravarea bolii sale: „Nu am reușit să ajung la o consultație, ceea ce nu a fost deloc bine”, a spus Tyler. „Cancerul s-a mutat și a progresat, în pandemia de COVID-19”.

Prima apariţie a lui James Michael Tyler pe Zoom

James Michael Tyler, who played Gunther on "Friends," calls into the show's recent reunion via Zoom.

„Gunther”: „În cele din urmă, cancerul mă va ucide ”

Tyler, care a apărut în toate cele 10 sezoane din „Friends”, în rolul lui „Gunther”, managerul cafenelei Central Perk, a spus că, din cauza bolii agresive, i-a paralizat partea inferioară a corpului.

„Am fost diagnosticat cu cancer de prostată în fază avansată, care s-a întins la oase”, a spus Tyler.

„Mă lupt de trei ani cu acest diagnostic… E stadiul 4. Foarte avansat. În cele din urmă, probabil că mă va ucide”.

James Michael Tyler: Am vrut să prind 59 de ani

James Michael Tyler is seen on "Friends" as fan favorite character Gunther.

Tyler a apărut ultima oară pe Zoom în show-ul de reuniune  a celor din serialul „Friends”. Tyler, care face acum ședințe de chimioterapie, a spus că nu a putut să apară fizic în show-ul spectacol „Friends: The Reunion”, difuzat de HBO. În schimb a luat cuvântul printr-o intervenție pe Zoom.

Cancerul a devenit insuportabil când a migrat spre oase, mai spune actorul: „Am vrut să prind 59 de ani…”. „Scopul meu din acest an a fost să prind 59 de ani. Am prins, pe 28 mai. Acum vreau să salvez cel puțin o viață, cu această veste, făcută public. Este singurul motiv pentru care am vrut ca oamenii să știe… Acesta este noul meu rol”, a mărturisit actorul.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, David Schwimmer and Matt LeBlanc are seen on the recent "Friends" reunion special.

Medicii au tratat inițial cancerul lui Tyler cu terapie hormonală, care „a funcționat uimitor aproximativ un an”, dar apoi s-a răspândit la oase și pe coloana vertebrală, ceea ce a provocat paralizia, relatează pagesix.