Evenimentul Zilei > Monden > Totul a ieșit la iveală. Care a fost cauza reală a morții fratelui celebrului Florin Salam
Totul a ieșit la iveală. Care a fost cauza reală a morții fratelui celebrului Florin Salam

Totul a ieșit la iveală. Care a fost cauza reală a morții fratelui celebrului Florin Salam

Marius Baldovin a făcut declarație șocantă despre moartea fratelui lui Florin Salam : Nu COVID-ul l-a ucis”

Răsturnare de situație privitoare la cauza morțîi lui Neluțu Stoian, fratele celebrului manelist Florin Salam. Cel care face dezvăluiri șocante legate de acest subiect este interpretul de muzică populară Marius Baldovin. Acesta susține că Neluțu Stoian nu a murit din cauza noului coronavirus. Cauza morții a fost alta, bărbatul având probleme medicale de câțiva ani.

„Nu COVID-ul l-a ucis. A făcut infarct”

„Nu COVID-ul l-a ucis. A făcut infarct. De 5 ani era bolnav și toată lumea îi spunea să se ducă la spital. În 2012 a mai avut o problemă mare și a ajuns la spital. Eu am cântat cu el. Neluțu era un acordeonist foarte bun și un om cu suflet mare. Nu știu de ce Dumnezeu îi ia pe oamenii buni”, a declarat Marius Baldovin.

Neluțu Stoian a scris, înainte de a muri, câteva cuvinte prietenului său, Marius Baldovin.
„Roagă-te că ai un suflet bun și chiar îți mulțumesc pentru asta”, i-a scris fratele lui Florin Salam lui Marius Baldovin.

Mă duc la Mănăstire și mă rog. Te iubesc, om bun!”

”Mă duc la Mănăstire și mă rog. Te iubesc, om bun! Ultimul mesaj de la Neluțu, fratele lui Florin Salam O prietenie care a luat sfârșit. Dumnezeu să te aibă în pace și să îți fie țărâna ușoară. Cei care te cunoaștem nu vom uita cine ai fost pentru unii dintre noi”, a postat Marius Baldovin pe rețeaua de socializare.

„Te iubesc tătuc ”

Fata lui Nelu, Bianca Stoian, este răpusă de durere. Fata a promis că va fi cuminte și a spus că este recunoscătoare pentru că el a fost alături de ea.

„Tăticul meu, ăsta a fost mesajul tău pentru mine de ziua mea … astăzi realizez că de acum înainte nu o să te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea .

Te iubesc extraordinar de mult și îți mulțumesc că eșți cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar dacă eu îmi doresc să ai grijă de mine de aici lângă mine, știu că acolo sus unde te-ai dus o să mă îngrijești în continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și până acum.

Îți promit că o să te fac mândru și că o să țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o să fiu cuminte și o să fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu .

Mi-aș dori să pot să te mai țin măcar o dată în brațe și să-ți simt căldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cât de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! O să-mi fie dor de tine sufletul meu …❤️”, a scris Bianca pe Facebook.

Fratele lui Florin Salam, Neluțu Stoian, suferea de diabet, avea probleme cu plămânii și era bolnav cu inima. potrivit cancan.ro.