După ce a apărut la televizor îmbrăcată în rochie de mireasă, Lora s-a schimbat pe parcursul serii, într-o rochie lungă, verde, primită cadou de la cântăreaţa Delia. "Am primit cadouri foarte multe şi foarte frumoase. Se vede că sunt oameni care mă cunosc şi care mă iubesc. Pe mine am o rochiţă care este cadou de la Delia. Nu ştiu dacă ştia de undeva, dar eu nu cred că ştia, pur şi simplu s-a întâmplat. Eu mi-am dorit foarte mult o rochie lungă verde. Am primit ceasul acesta minunat de la altă prietenă. Am primit acest tablou superb. Eu sunt în el, îmi place la nebunie. De la domnişoarele de onoare am primit un set de perle adevărate", a povestit ea la PoveŞtiri Adevărate.
Printre invitaţi s-au numărat Julia Jianu, Maria Buză, Delia Matache, Nicoleta (fostă componentă Hi-Q), Nadine, Adina (Heaven), Răzvan Fodor, fosta membră a trupei A.S.I.A. Sorana, fostul concurent "X Factor" Iulian Vasile, Adi Sînă şi Anca Serea.
Evenimentul s-a transformat rapid într-o petrecere la piscină, iar la ora 00:00, mirii au primit un tort în formă de scenă, de la care se auzea piesa Lorei "No More Tears".
Lora şi Dan şi-au sărbătorit, ieri, ziua de naştere. Cununia religioasă va avea loc pe 7 octombrie.
CITEŞTE ŞI: Lora, cântăreaţa care nu vrea concerte afară