Evenimentul Zilei > Monden > Premiile Oscar 2021. Top cele mai frumoase rochii. Culori puternice, exces de diamante şi mult auriu. FOTO
Premiile Oscar 2021. Top cele mai frumoase rochii. Culori puternice, exces de diamante şi mult auriu. FOTO

Premiile Oscar 2021. Top cele mai frumoase rochii. Culori puternice, exces de diamante şi mult auriu. FOTO

Noaptea Oscarurilor 2021 a dat mari emoții, începând de la parada vedetelor de pe covorul roșu, moment în care toate privirile sunt țintite, ca de obicei, pe rochiile actrițelor şi pe bijuteriile purtatea de acestea.
Premiile Academiei americane de film de anul acesta s-au acordat într-un regim special, atipic faţă de anii trecuţi unde admiram vedelele pe covorul roşu, în special rochiile şi accesoriile extrem de scumpe.

Vedetele au avut astfel şansa să îşi etaleze ţinutele pline de strălucire, după un an ieşit din comun, privindu-le de acasă. Iar Carey Mulligan și Zendaya au dat startul strălucirii  la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar  în rochii decupante, izbitoare, dar la fel de fascinante.

Vedetele s-au întrecut în paiete, culori puternice şi diamante. Actrițe precum Carey Mulligan, Maria Bakalova sau Amanda Seyfriend au impresionat cu rochiile ample, iar actori precum Daniel Kaluuya sau Leslie Odom Jr au optat pentru look-uri ieşite din comun şi accesorizate cu diamante.

Rochiile care au creat magie în Noaptea Oscarului

De la culori pastelate, auriul, la negru total. Acestea au fost preferinţele pentru noaptea Oscar 2021.

Carey într-o rochie de Valentino

Zendaya și-a completat aspectul strălucitor cu cercei  cu 9,4 diamante și două diamante de 3,49 carate fiecare, bătute în platină.

La Dolby Theatre şi Union Station, au fost prezente Amanda Seyfried în Armani Prive și Regina King într-o ținută Louis Vuitton. Rochia Reginei a fost realizată în 140 de ore, având peste 62.000 de paiete și 4.000 de cristale. Creația spectaculoasei ținute a început în luna ianuarie.