Evenimentul ZileiMondenTom Jones s-a vaccinat. Pentru ce vaccin a optat celebrul cântăreț de 80 de ani

Tom Jones s-a vaccinat. Pentru ce vaccin a optat celebrul cântăreț de 80 de ani

Tom Jones s-a vaccinat. Pentru ce vaccin a optat celebrul cântăreț de 80 de ani
În Marea Britanie din data de 8 decembrie 2020 a început procesul de vaccinare a populației. Printre cei dornici să se imunizeze împotriva coronavirus s-a aflat și îndrăgitul cântăreț Tom Jones.

El a optat pentru unul din cele două vaccinuri aprobate în Marea Britanie.

Peste 600.000 de persoane au primit deja primul vaccin Covid-19 în Marea Britanie în perioada 8 – 20 decembrie. Potrivit guvernului britanic, zeci de mii de vaccinuri împotriva coronavirusului vor fi livrate în Țara Galilor săptămâna viitoare, a spus unul dintre consilierii medicali din Țara Galilor.

În total, 40.000 de doze de vaccin Oxford AstraZeneca vor fi împărțite în toată țara după ce a acesta fost aprobat pentru utilizare în Marea Britanie miercuri. Bunica Margaret Keenan a devenit prima persoană din lume care a primit vaccinul pe 8 decembrie. Printre cei care au primit prima dintre cele două doze necesare, se numără, de asemenea și Tom Jones, scrie retetesivedete.ro.

Tom Jones a primit deja prima doză de vaccin din cele două

Cântărețul în vârstă de 80 de ani, cunoscut pentru hit-uri precum “Delilah” sau “She’s a lady”, a făcut anunțul în emisiunea „Jools’ Annual Hootenanny”, unde a cântat de Anul Nou, spre încântarea fanilor.

Cântărețul galez s-a numărat printre printre persoanele vaccinate cu prioritate în Marea Britanie.

Tom Jones a declarat că a primit deja prima doză de vaccin din cele două pe care trebuie să le facă în total, la o distanță de 30 de zile, pentru a se considera că imunizarea este completă. Artistul a spus că acesta este unul dintre avantajele de a avea 80 ani, acela că a avut prioritate la vaccinare: „Mi-am făcut vaccinul deja. Acesta e un avantaj la vârsta de 80 de ani, eşti primul la rând pentru un vaccin. A fost bine, a fost ca şi când aş fi primit un vaccin antigripal”.

Întrebat în glumă dacă vaccinul a fost cel real, Jones a declarat „Nu a fost unul de pe piaţa neagră. A fost cel real.”

Marea Britanie a aprobat până acum două vaccinuri: Pfizer/ BioNTech (pe 2 decembrie) şi Oxford – AstraZeneca (pe 30 decembrie).


Accesează: