Evenimentul Zilei > EVZ Special > Teorie halucinantă. Joe Biden va fi înlocuit din funcția de președinte? Iată indiciile
Teorie halucinantă. Joe Biden va fi înlocuit din funcția de președinte? Iată indiciile

Teorie halucinantă. Joe Biden va fi înlocuit din funcția de președinte? Iată indiciile

Lucrurile par să se fi așezat în Statele Unite ale Americii. În ciuda faptul că Donald Trump, avocații și susținătorii săi afirmă că alegerile au fost fraudate, Joe Biden va deveni președinte. Gurile rele se întreabă, însă, pentru câtă vreme. Au și câteva argumente.

Dincolo de desele pierderi de memorie, Joe Biden are, mai nou și alte probleme. Temerile legate de sănătatea viitorului locatar de la Casa Albă au explodat după ce a tușit neîncetat și și-a pierdut vocea în timpul unui discurs. Prestația oratorică a președintelui ales a stârnit îngrijorări și nenumărate comentarii pe rețelele de socializare, scrie ziarsite-ul britranic express.co.uk.

Problema Hunter Biden

Mai gravă decât orice probleme de sănătate este Ancheta care îl vizează pe fiul său Hunter și care s-ar putea transforma în prima criză a noii Administrații de la Casa Albă.

“Ancheta fiscală asupra lui Hunter Biden amenință să provoace probleme președinției lui Joe Biden, iar  experții avertizează că „aceasta este o

mare problemă”.


O nouă „variantă” de coronavirus sperie Europa! OMS a fost informată de urgență


Fiul președintelui ales, Hunter, a anunțat săptămâna trecută că este cercetat de biroul procurorului american din Delaware pentru chestiuni fiscale. El ar fi fost rugat să furnizeze informații legate de activitatea sa la compania ucraineană de energie Burisma, precum și documente referitoare la relațiile sale comerciale cu China.

Hunter a rămas sfidător într-o declarație săptămâna trecută, spunând: „Am aflat ieri pentru prima dată că Procuratura SUA din Delaware mi-a anunțat aocatul că investighează afacerile mele fiscale. (…) Eu iau această problemă foarte în serios, dar sunt încrezător că o cercetare profesionistă și obiectivă a acestor aspecte va demonstra că mi-am gestionat afacerile în mod legal și adecvat, inclusiv datorită ajutorului primit de la consilierilor fiscali profesioniști.”


Comuniștii chinezi au împânzit Marea Britanie! Documentul secret zguduie politica


Și Joe Biden pare convins că  Hunter e curat ca lacrima. Când un reporter l-a întrebat pe președintele ales dacă Hunter a comis vreo infracțiune, președintele ales  a răspuns: „Sunt mândru de fiul meu”. Experții nu sunt, însă, la fel de siguri că totul se va termina cu bine, Mike Sullivan, un fost auditor IRS (Internal Revenue Service) care a lucrat cu avocații SUA în multe cazuri legate de impozitare, a declarat Bloomberg: „Nicio agenție guvernamentală ca aceasta nu va face acest lucru (o anchetă) decât dacă are suficiente informații pentru a avea success în instanță. „DOJ nu ia cazuri la întâmplare pentru că asta i-ar face pe anchetatori să pară niște proști”, a consemnat ziarul britanic Express.

Teoria abracadabrantă a lui Tucker Carlson

Toate aceste evoluții aduc în memoria marelui public din SUA teoria lansată în urmă cu șase zile de realizatorul de televiziune Tucker Carlson (Fox News  ). Iată ce susține omul de televiziune care l-a susținut pe Trump în timpul campaniei: “Știm că există forțe puternice în cadrul Partidului Democrat care nu-l plac pe Joe Biden. Ei cred că Joe Biden este prea masculin, prea alb și prea legat de politică așa cum a fost odinioară, atunci când exista o Constituție funcțională care oferea verificare și echilibrul puterii. Acei oameni ar dori să-l înlocuiască pe Joe Biden și să ajungă direct la acea parte a poveștii în care Kamala Harris și sponsorii ei conduc Statele Unite ale Americii . Și este greu de crezut că vor aștepta patru ani pentru a face acest lucru”, notează Fox News.

Profeția cruntă a musulmanilor despre a doua venire a Lui Hristos. “Va sparge Crucea”