Evenimentul Zilei > Actualitate > SECRETUL lui Teo Trandafir. „Banii de mâncare au DISPĂRUT” Va fi o nouă DIETĂ VIRALĂ?
SECRETUL lui Teo Trandafir. „Banii de mâncare au DISPĂRUT” Va fi o nouă DIETĂ VIRALĂ?

SECRETUL lui Teo Trandafir. „Banii de mâncare au DISPĂRUT” Va fi o nouă DIETĂ VIRALĂ?

Teo Trandafir, una dintre cele mai celebre prezentatoare TV, este complet schimbată față de cum arată în urmă cu mulți ani, când s-a lansat în televiziune. Din nefericire această, a avut mereu probleme cu kilogramele în plus, însă acum trei ani, prezentatoarea a decis să își schimbe viață radical și a făcut o operație de micșorare a stomacului.

Cu ajutorul intervenției chirurgicale, Teo Trandafir a reușit să slăbească 63 de kilograme, iar acum este foarte mulțumită de felul în care arată. Cu toate că a ajuns la greutatea ideală, prezentatoarea ține în continuare un regim alimentar destul de strict și mănâncă foarte puțîn, de teamă să nu se îngrașe din nou.

Teo a povestit totuși faptul că nu îi este prea ușor să aibă mereu restricții la mâncare, chiar dacă a apelat la această operație. Ea susține că mănâncă destul de puțîn și nu orice alimente.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineață pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineață, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apisoara și gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, că oamenii obișnuiți. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleți dacă mi se face rău de foame. La final, mai aștept la pomană', poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit! Practic, sincer vorbind, banii de mâncare au dispărut!', a mărturisit cu sinceritate Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.