Evenimentul Zilei > Sport > Tensiune maximă la meciul Steaua – FCSB 2. Cum s-a încheiat partida
Tensiune maximă la meciul Steaua – FCSB 2. Cum s-a încheiat partida

Tensiune maximă la meciul Steaua – FCSB 2. Cum s-a încheiat partida

Meciul dintre Steaua și FCSB 2, derby-ul începutului de an din liga a 3-a a României s-a încheiat nedescis 1-1. Tensiunea s-a simțit încă înainte de fluierul de start al partidei desfășurate în Bulevardul Ghencea.

Tensiune maximă la meciul SteauaFCSB 2. Cu mai bine de o oră înaintea confruntării, câteva sute de suporteri steliști s-au adunat la capătul liniei tramvaiului 41 pentru a-și susține favoriții. Unul dintre ultrași s-a aruncat în față autocarului FCSB și a fost luat de acolo de Jandarmerie. Cu greu, forțele de ordine au făcut față ultrașilor. Suporterii au aprins torțe și au scandat minute în șir.

Prima repriză din Ghencea s-a încheiat cu o remiză „albă”. În cea de-a doua parte au urmat și golurile. A marcat pentru FCSB 2, Alexandru Buziuc iar Dragoș Huiban a reușit să egaleze în ultimele secunde ale jocului.

Meci tensionat făcut praf si de arbitru

De parcă orgoliile nu erau suficiente, la tensiunea partidei a contribuit și arbitrul Vlad Baban care a luat niște decizii total eronate. El a anulat un gol perfect valabil, în prima repriză, marcat de fotbaliștii de la Steaua.

Și cum nervii erau întinși la maxim, Nedelcu a fost eliminat în minutul 86. Apoi, în urmă unui incident la marginea terenului, banca Stelei și jucătorii ambelor echipe au fost la un pas de bătaie generală. Pe final, în prelungiri Soiledis de la FCSB 2 și antrenorul Oprița de la Steaua au fost și ei eliminați.

Trebuie spus că Gigi Becali patronul FCSB a trimis opt jucători de la prima echipă pentru a bloca promovarea „dușmanilor” de la Steaua.

Steaua rămâne pe primul loc

Tensiune maximă la meciul Steaua – FCSB 2. CSA Steaua rămâne pe primul loc, la două puncte de FCSB 2, și este favorită să termine pe prima poziție la finalul sezonului regulat. Pe configurația actuală a clasamentelor, am avea în penultimul act meciurile FCSB 2 – Mostiștea Ulmu și CSA Steaua – Afumați. Dacă vor învinge, FCSB și CSA Steaua se vor duela apoi în meci direct, dublă manșă, pentru promovare.  Partide sunt programate pe 22 și 29 mai.

În tur, elevii lui Daniel Oprița s-au impus la limită, scor 2-1, după golul marcat de Andrei Antohi în ultimele minute ale meciului. În prezent, cele două echipe sunt despărțite de 2 puncte în clasament.