Evenimentul Zilei > Sport > FCSB merge cu lotul înjumătățit la Arad. Gigi Becali a trimis întăriri la echipa secundă pentru derby-ul cu CSA Steaua
FCSB merge cu lotul înjumătățit la Arad. Gigi Becali a trimis întăriri la echipa secundă pentru derby-ul cu CSA Steaua

FCSB merge cu lotul înjumătățit la Arad. Gigi Becali a trimis întăriri la echipa secundă pentru derby-ul cu CSA Steaua

FCSB abordează disputa de sâmbătă seară, de la Arad, fără o parte din nucleul de jucători ai primei echipe.

La presiunile lui Gigi Becali, antrenorul principal al grupării          roș – albastre, Toni Petrea, a acceptat, până la urmă, să renunțe la serviciile mai multor fotbaliști din lotul de 23. Răzvan Oaidă, Lucian Filip, Ovidiu Perianu și Aristides Soiledis sunt doar câteva din numeroasele piese pe care trupa din Ghencea nu se va putea baza în confruntarea cu UTA, de pe modernul stadion „Francisc von Neumann”.

Toți acești jucători vor fi trimiși să evolueze în divizia a treia, pentru echipa secundă a FCSB-ului, care se va duela cu CSA Steaua. Din dorința patronului Gigi Becali de a încurca calculele formației Armatei de a promova în Liga a II-a, Toni Petrea va avea la dispoziție, în aceste condiții, un efectiv mult subțiat pentru disputa cu arădenii.

„Am considerat că este bine să împărțim pentru acest meci lotul în două și să trimitem o parte din jucători să evolueze pentru echipa secundă din Liga a III-a. Pentru noi însă, partida de la Arad este foarte importantă și vrem să câștigăm acolo” a fost răspunsul scurt al tehnicianului în vârstă de 46 de ani.

Petrea nu vrea pași greșiți la Arad

Toni Petrea se așteaptă la o luptă dificilă în această deplasare și le atrage atenția elevilor săi că formația pregătită de Laszlo Balint e oricând capabilă de mari surprize.

„E o deplasare lungă, la Arad. Întâlnim o echipă bună, care are o dublă motivație. E destul de aproape de accederea în play-off și cred că arădenii au, de asemenea, o ambiție mare de a câștiga un meci pe teren propriu, după ce nu au făcut-o decât o singură dată pe parcursul acestui sezon” a declarat antrenorul bucureștenilor înainte de plecarea spre Arad.

Deși se așteaptă la condiții meteo grele în disputa cu UTA, Petrea spune răspicat că Florin Tănase și ceilalți coechipieri ai săi nu-și permit niciun pas greșit pe acest final extrem de echilibrat de sezon.

„Din informațiile pe care le avem în acest moment, am înțeles că va ploua la Arad în ziua meciului. Nu contează condițiile meteo, ci trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a învinge în acest joc” a fost mesajul categoric al principalului trupei din Ghencea pentru Florinel Coman și compania.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: