După ce în ultima perioadă în spațiul mediatic s-au vehiculat mai multe zvonuri despre starea de sănătate precare a celui mai temut mafiot care, în urmă cu câțiva ani, a îndrăznit să pună pe capul procurorului general o recompensă de un milion de euro, partenera de viață a acestuia și cea care i-a dăruit acestuia doi copii a rupt tăcerea.

Lorena Dropotă, soția temutului interlop  Ion Clămparu a făcut mărturisiri uluitoare.

”Ion se confruntă cu ceva probleme de sănătate, dar nu este pe moarte așa cum s-a vehiculat în ultima vreme. Are pietre la rinichi, dar o afecțiune care se tratează destul de ușor.  Cei mici sunt în stare de șoc de când au auzit lucrurile acesta, sunt foarte speriați. Încerc să-i liniștesc și le-am spus că tatăl lor este bine și nu o să pățească nimic. El le-a promis că dacă obțin premiul întăi le face cadou o vacanță la mare. Acum noi suntem la mare, dar acest lucru ne-a dat peste cap”, a mărturisit Loredana, iubita celebrului interlop ”Cap de porc”.

Loredana spune că îl vizitează frecvent la închisoare şi că îi duce pe cei mici să își vadă tatăl.

”Încercăm să ducem o viață de familie normal, așa cum se poate în condițiile date. Cei mici îl vizitează cât se poate de des și vorbesc la telefon în fiecare zi. Eu merg în vizită conjugală. Avem o relație normală. Nici nu se pune problema să ne despărțim, mai ales că ne leagă cei doi copii, băiețelul de 8 ani și fata de 12”, a mai spus iubita lui Ion Clămparu.

”Este un tip pretențios la mâncare, dar eu după atâția ani știu exact ce trebuie să îi pun în pachet. Mai pun în pachet și icre negre și somon pentru că știu că îi plac”, a mai spus iubita celui supranumit ”Cap de porc”.