Evenimentul Zilei > Monden > Telenovelă. Scântei între Gheorghe Turda și fosta iubită: „Nu ești bărbat”
Telenovelă. Scântei între Gheorghe Turda și fosta iubită: „Nu ești bărbat”

Telenovelă. Scântei între Gheorghe Turda și fosta iubită: „Nu ești bărbat”

Scandalul dintre câtărețul de muzică populară Gheorghe Turda și mai tânăra sa iubită, Nicoleta Voicu, s-a încins pe internet.

Turda nu o mai vrea pe femeia mai tânără cu 23 de ani decât el, fapt pentru care aceasta a explodat de furie și a început să dezvăluie amănunte picante din viața lor intimă. La rândul său, Turda și-a ieșit din pepeni și a amenințat-o cu instanța, trimițându-i o notificare.

„Da i-am făcut pentru că nu se potolește! Și un om care nu e cuminte și nu disciplinat și obraznic cu mine. E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri.

Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere! Comentează și niște intimități din familie, și de copiii mei, și de nepoții mei. Nu se face așa ceva. Trebuie să știe lumea ce a fost între noi, într-o relație de prietenie. Nu se poate așa ceva(…) Am avut și am pretenții de la ea că este o intelectuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul de mahala, viața mea să o discut prin presă”, a spus Gheorghe Turda.

„Nu poți avea o femeie ca mine”

Imediat a venit și replica Nicoletei Voicu, care îl acuză pe Turda că nu este suficient de bărbat. „Dle G T,
Mi-ai creat de multe ori complexe de inferioritate, ai căutat să-mi anulezi personalitatea, valoarea artistică, în timp ce tot tu imi dădeai mesaje cu oferte de spectacole la mare, anul acesta.
De multe ori mă gândeam că nu sunt suficient de frumoasă pentru gusturile tale.
Sunt conștientă de valoarea mea și asta nu o poți anula niciodată.

Nu ești suficient de bărbat, nu poți avea o femeie ca mine. Te-am respectat si te-am iubit, dar nu călca pe suferința mea. Am sentimentul că ti-e teama de cineva, dar nu inteleg de ce, fiindcă toți depind de tine. Toate cele bune și multă prudență cu ce faci în privat, adevărul iese la suprafață tot timpul”, a fost mesajul transmis de Nicoleta Voicu.

„M-am săturat să fiu jignită pe nedrept!”

Și nu s-a oprit aici. Rănită în orgoliul propriu, Nicoleta Voinea a continuat cu mesajele.

Notificarile, oricare ar fi ele, fie că primești o palmă de la omul pe care l-ai iubit, fie că te-a jignit, trădat…, că bea mult, că n-a venit o noapte acasă și nu știi unde a umblat, fie că sunt scrise, sunt un semnal de alarmă că trebuie să părăsești povestea pe care tu ai crezut-o de …iubire.
Sunt semne clare ale Universului și dacă nu vei acționa tu, va interveni el cu siguranță. (…)
M-am săturat să fiu jignită pe nedrept!

După două experiențe de viață atât de dure, divorțul și acestă poveste de iubire, după experientele în care am rămas singură fiindcă cei dragi m-au trădat pentru bani, am dobândit chibzuință și înțelepciunea că Dumnezeu există și nu ne lasa singuri. Toate cele bune și aveți grijă de voi!”, este ultimul mesaj transmis de Nicoleta Voicu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: