Evenimentul Zilei > Social > Te slăbeşte: Dieta IEFTINĂ
Te slăbeşte: Dieta IEFTINĂ

Te slăbeşte: Dieta IEFTINĂ

În momentul în care organismul este bombardat de calorii, aşa cum s-a întâmplat de Sărbători, este supus unui stres metabolic.

Iată regulile pentru dieta ieftină, care te slăbeşte fără să îţi fie foame, potrivit lyla.ro.

Elimină din dietă orice produs de panificatie şi încearcă să înlocuieşti carbohidraţii din pâine. Poţi consuma conserve de fasole roşie, care sunt destul de ieftine. De asemenea, poţi consuma dimineaţa cu încredere năut sau ovăz, fierte şi cu puţină sare.

O cană de apă caldă

Elimina dulciurile şi consumă. Este indicat să consumaţi proteine din peşte, sau  carne de vită ori de curcan. Acestea din urma fiind destul de scumpe, ca variantă puteţi consuma conserve de ton sau hering, fiind una dintre cele mai bogate surse de proteine existente.

În fiecare dimineaţă consumaţi o cană de apă caldă, în care stoarceţi o jumătate de lămâie, pe stomacul gol. Nu evitaţi consumul de grăsimi: ajută la metabolism, însă nu în combinaţie cu carbohidraţi. Puteţi bea pe stomacul gol iaurturi sau puteţi mânca câte 200 de grame de smântână goală.

Consumaţi ciorbe de legume: puteţi găsi tot felul de mixuri de legume congelate pe care le puteţi folosi pentru ciorbe drese cu borş sau acrite cu lămâie.

Iată un exemplu de „meniu al zilei”: Mic dejun – ouă cu ciuperci (3 ouă) sau ovăz terci + 1 măr. Prânz: conservă ton cu fasole verde (1 conservă + fasole verde) sau conservă de ton cu salată spanac. Cina: salată cu albuş de ouă sau salată de ciuperci cu lămâie şi ulei de măsline, sau salată de spanac crud cu ciuperci, sau salată de castraveţi cu ciuperci (doar cu lămâie asezonate şi un pic de sare şi piper).

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: