Bărbatul, din Gloucester, Anglia, a explicat firmei că problema sa e doar temporară, dar n-a fost nimic de făcut. Stephen a suferit de obezitate, are o infecţie a pielii care trebuie îngrijită medical de trei ori pe săptămână. Pe deasupra i se mai umflă şi picioarele. Din cauza aceasta este constrâns să folosească taxiul pentru deplasări.

''Am schimbat bandajele cu două zile înainte, iar când se udă în urma duşului, pot mirosi urât, nu e o chestiune de igienă – ţine să precizeze Stephen -. Sunt uimit de tratamentul pe care mi l-a aplicat firma de taxi pe care am folosit-o constant în ultima perioadă. Când m-am întors acasă luni seara am găsit un mesaj în caseta telefonului, am apelat pentru a afla ce se întâmplase. Mă gândeam să nu fi uitat ceva la bord. Când colo, mi-a fost spus că din acel moment îmi este interzis să mai folosesc Andy Cars fiindcă şoferii s-au plâns de mirosul meu''

''Am avut o problemă de sănătate şi încerc s-o rezolv îngrijind infecţia mea. Am cerut firmei să-şi revizuiască hotărârea, dar ca răspuns mi-au spus să găsesc altă soluţie. Mă simt jignit şi dezgustat pentru acest tratament la care am fost supus. Am folosit această firmă de taxi în fiecare zi, sunt fără cuvinte''.

Compania de taxi la rândul său a răspuns: ''Situaţia era că niciun şofer nu mai voia să-l ia. Ne-au spus că mirosul era insuportabil. Dacă vreun client are ceva deosebit, şoferul are dreptul să-l refuze. Am explicat situaţia autorităţilor competente şi ne-au spus că este alegerea noastră'', titrează Leggo.