Evenimentul Zilei > Sport > Tătărușanu certat de coechipieri chiar în timpul meciului. Printre critici s-a numărat și Zlatan Ibramihovici
Tătărușanu certat de coechipieri chiar în timpul meciului. Printre critici s-a numărat și Zlatan Ibramihovici

Tătărușanu certat de coechipieri chiar în timpul meciului. Printre critici s-a numărat și Zlatan Ibramihovici

Coechipierii de la AC Milan i-au adus mai multe reproșuri portarului român Ciprian Tătărușanu, care a fost integralist în meciul jucat de echipa sa împotriva formației AC Torino, din etapa a 10-a a campionatului Italiei.

Cei care sau arătat nemulțumiți chiar pe terenul de joc au fost „greii” vestiarului, Zlatan Ibrahimovici și Simon Kjaer.

Ciprian Tătărușanu profită în continuare de accidentarea lui Mike Maignan și este titular în poarta lui AC Milan, pe care a păstrat-o intactă în meciul contra lui Torino, câștigat cu 1-0. Cu toate acestea, coechipierii nu au fost mulțumiți pe deplin de prestația sa, astfel că nu s-au ferit să îi reproșeze anumite faze.

Dacă Simon Kjaer i-a transmis că ar fi trebuit să iasă mai repede la o centrare, Zlatan Ibrahimovici l-a certat pentru că a respins o minge în corner, pe finalul jocului, în loc să o rețină.

Cu toate acestea, Ciprian Tătărușanu a păstrat poarta intactă

Ciprian Tătărușanu a avut o evoluție bună și nu a primit gol cu Torino, însă nu a reușit nici să le insufle prea multă încredere coechipierilor lui, Simon Kjaer și Zlatan Ibrahimovici reproșându-i două faze de joc. Primul dintre ei l-a atenționat pe român că ar fi trebuit să iasă mai repede pe o centrare, pentru a nu-l obliga pe colegul său să intervină, scrie prosport.ro.

Fostul portar al naționalei noastre nici nu a acceptat cele spuse, dar nici nu s-a opus, pentru că nu a reușit să înțeleagă ce voia danezul să îi transmită.

În ultimul minut al prelungirilor, 90+4, când AC Milan conducea cu 1-0 și aștepta fluierul de final, Ciprian Tătărușanu a boxat în corner o minge pe care Zlatan Ibrahimovici consideră că ar fi trebuit să o prindă. Suedezul a fost nemulțumit că Torino a primit încă o șansă de gol din care ar fi putut să egaleze.

Presa din Italia a lăudat evoluția românului

„Tătărușanu a fost providențial pe final de meci. Prima partidă fără gol primit pentru român, care nu a avut o seară foarte grea, dar a intervenit decisiv pentru a-i refuza golul egalizator lui Sanabria, de la mică distanță”, a scris tuttomercatoweb.com, care i-a acordat nota 6,5.

AC Milan este liderul neînvins al clasamentului.