Evenimentul Zilei > Monden > Tatăl lui Meghan Markle a revenit la sentimente mai bune. Vestea unui nou nepot l-a topit
Tatăl lui Meghan Markle a revenit la sentimente mai bune. Vestea unui nou nepot l-a topit

Tatăl lui Meghan Markle a revenit la sentimente mai bune. Vestea unui nou nepot l-a topit

Deși nu au fost mereu în cele mai bune relații, vestea că va deveni a doua oară bunic a topit inima tatălui lui Meghan Markle.

Tatăl lui Meghan Markle, sedus de vestea celui de-al doilea nepot! Vestea mondenă a lunii a venit de la Prințul Harry și soția sa, actrița Meghan Markle, care au făcut marele anunț. Micul Archie va avea o soră sau un frate. Reacțiile legate de a doua sarcină în familia ducilor de Sussex au venit din toate părțile. Chiar și rezervata regină Elisabeta II i-a felicitatepe tinerii părinți.

Însă cea mai mare surpriză a venit din partea tatălui ducesei de Sussex. Se știe că acesta și Meghan erau în relații destul de reci. El nu a fost invitat nici la botezul primului copil al fiicei sale. Însă vestea venirii pe lume al celui de-al doilea nepot l-a făcut să-și revadă sentimentele.

Tatăl Ducesei de Sussex a îngropat securea războiului

Meghan Markle și Prințul Harry sunt acum extrem de fericiți. Ei au anunțat, chiar de Ziua Îndrăgostiților, că așteaptă un al doilea copil. „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să aștepte al doilea copil”, a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului, conform BBC. Mii de fani au reacționat imediat la această veste, dar și rudele fericitului cuplu regal.

Tatăl Ducesei de Sussex a avut cea mai neașteptată atitudine. Bărbatul nu a fost invitat la botezul primului nepot, Archie. Iar de foarte multe ori și-a criticat fiica. O atitudine care, cu siguranță, nu i-a bucurat pe cei doi soți sunt, mai ales după ceea ce presa a numit Megxit.

Tatăl lui Meghan Markle, reacție exuberantă: Sper ca într-o zi să-mi văd nepoții”

Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, pare să se fi bucurat sincer atunci când a aflat că fiica lui e din nou însărcinată. La scurtă vreme după anunț, Thomas Markle i-a transmis că îi dorește să aibă o naștere ușoară. Și că speră ca ea și partenerul ei de viață să fie fericiți. A mai adăugat că speră ca într-o zi să-i vadă pe cei mici, având în vedere că nu a fost invitat nici în vizită și nici la botezul lui Archie.

„Îi doresc lui Meghan naștere ușoară și sper să fie fericiți. Sper ca într-o zi să-mi văd nepoții”, a spus Thomas Markle într-un interviu oferit pentru CBS.

Sursa: Rețeteșivedete

Sursă foto: Instagram