Evenimentul Zilei > Monden > Tatăl lui Meghan, „dezamăgit”. Lui Thomas Markle i s-au spulberat toate planurile cu privire la Casa Regală
Tatăl lui Meghan, „dezamăgit”. Lui Thomas Markle i s-au spulberat toate planurile cu privire la Casa Regală

Tatăl lui Meghan, „dezamăgit”. Lui Thomas Markle i s-au spulberat toate planurile cu privire la Casa Regală

Tatăl lui Meghan nu-şi ascunde indignarea după aflarea veştii că fiica sa renunţă la Familia Regală pentru a trăi independent.

Sunt atât de dezamăgit de decizia lui Meghan, a declarat tatăl lui Meghan.

Tatăl Ducesei de Sussex este „dezamăgit” de Meghan şi Harry pentru decizia de a se retrage din Familia Regală. La câteva ore după anunțul lor de miercuri, regizorul de lumini, pensionat, Thomas Markle, în vârstă de 75 de ani, a declarat pentru revista US Weekly: „Voi spune pur și simplu că sunt dezamăgit”.

Meghan și tatăl ei nu şi-au mai vorbit de la nunta sa din mai 2018 şi nici pe nepotul de 8 luni, Archie nu l-a cunoscut încă. Îndepărtarea a survenit după ce Thomas Markle a colaborat în secret cu paparazzi britanici pentru a pune în scenă o serie de fotografii înainte de nunta fiicei sale. Un gest foarte urât, se poate spune.

Cine a provocat scandalurile

Unii au afirmau că a făcut-o pentru bani, dar sunt voci din apropierea familiei Markle care spun că a făcut-o pentru a-i forţa mâna lui Meghan să-l introducă în familia Casei Regale. Planurile tatălui au fost un eşec total. Meghan nu s-a lăsat intimidată şi nici şantajată de familia tatălui său. Şi, să nu uităm reacţiile fraţilor vitregi, de asemenea, nepotrivite faţă de Meghan care au căutat faimă şi bani, spunea mass-media la acea vreme.

Aşadar, cu doar câteva zile înainte de ceremonia religioasă Thomas Markle a dat tabloidelor imagini personale şi poveşti de tot felul suficient cât să-i atingă imaginea lui Meghan înainte de nuntă. Şi tot el se arată dezamăgit de decizia lui Meghan şi Harry de a fi pe picioarele lor, un gest de admirat, numai tatăl nu vede aşa lucrurile demonstrând că nu a urmărit decât interese, chiar şi financiare.

Reamintim că Meghan a început o acțiune în justiție anul trecut împotriva Daily Mail de Duminică, pentru publicarea unei scrisori pe care a scris-o tatălui ei. Thomas Markle, în apărarea sa, a declarat că a publicat scrisoarea numai după ce prietenii fiicei sale au „prezentat greșit” conținutul ei într-o revistă din SUA, a scris  mass-media britanice anul trecut.