Evenimentul Zilei > Monden > E oficial! Prinţul Harry a plecat de lângă Meghan Markle. A lăsat-o cu tot cu copil…
E oficial! Prinţul Harry a plecat de lângă Meghan Markle. A lăsat-o cu tot cu copil…

E oficial! Prinţul Harry a plecat de lângă Meghan Markle. A lăsat-o cu tot cu copil…

Prinţul Harry a profitat de prima ocazie apărută şi a plecat de lângă soţia lui, Meghan Markle, care a rămas singură în SUA cu micuţul Archie

Nu este vorba despre o despărţire, ci despre o vizită pe care Ducele de Sussex o plănuia de mai mult timp, dar pe care n-a putut s-o facă din cauza contextului pandemic.

Prinţul Harry ar fi vrut să revină în Regatul Unit chiar la puţin timp după ce îşi anunţase ieşirea din Familia Regală Britanică, dar coronavirusul chinezesc i-a năruit planurile.

Recent, odată cu relaxarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, Harry s-a urcat în primul avion disponibil şi a aterizat în Anglia la 20 iunie.

Cel puţin asta susţin sursele regale, care au aflat că unul dintre motivele revenirii sale poate fi legat de reînnoirea vizei de şedere în Statele Unite ale Americii.

Totuşi, gurile rele au şi speculat că Ducele de Sussex a venit fără soţie şi copil. Presa de scandal s-a şi grăbit avanseze varianta unei rupturi între cei doi.

Persoane din anturajul celor doi au infirmat acest zvon. Actriţa americană a rămas acasă în America, împreună cu băieţelul, pentru a limita riscurile prezentat de coronavirus.

Cei doi au toate condiţiile în conacul din Los Angeles al mogulului media, Tyler Perry. Singurul incovenient a fost legat de faptul că Meghan i-a dus dorul lui Harry câteva zile.

O întrebare a apărut totuşi mai accentuat în legătură cu „repatrierea” lui Harry. Şi-a vizitat oare bunica, Regina Elisabeta a II-a, mai ales că el este nepotul favorit al acesteia?

Sau cel puţin era până la renunţarea la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice…

Pentru moment, tabloidele britanice n-au informţii cu privire la acest aspect, semn că vizita lui Harry a fost organizată în mare secret şi departe de ochii indiscreţi ai jurnaliştilor.

De altfel, este ştiut faptul că Prinţul Harry şi Meghan Markle au transmis în acest an o scrisoare deschisă prin care comunicau că refuză să mai colaboreze vreodată cu tabloidele din Marea Britanie.

Fostul cuplu regal îşi motiva decizia prin faptul că ajunsese la saturaţie din cauza numeroaselor articole defăimătoare.

Sursa: web24.news