Evenimentul Zilei > Social > Tatăl condamnat că și-a omorât fiica susține că a fost doar martor la sinuciderea fetei de 14 ani
Tatăl condamnat că și-a omorât fiica susține că a fost doar martor la sinuciderea fetei de 14 ani

Tatăl condamnat că și-a omorât fiica susține că a fost doar martor la sinuciderea fetei de 14 ani

Condamnat de Tribunalul Constanța la 16 ani de închisoare, pentru omor, Costel Bighiu (foto), bărbatul din localitatea constănțeană Săcele, acuzat că și-a omorât fiica de 14 ani, nu și-a recunoscut fapta și susține că a fost doar martor la sinuciderea adolescentei.

Sentința dată la mai bine de șase luni de la comiterea faptei nu este definitivă iar tatăl acuzat de crimă poate face recurs la Curtea de Apel Constanța.

Crima care a șocat întreaga țară ar fi avut loc pe 18 ianuarie în comuna Săcele din Constanța. Elena, o adolescentă de 14 ani, a fost găsită fără suflare de sora ei mai mică. Fetița de 11 ani și-a găsit în casă și tatăl care se afla în comă. Una dintre primele ipoteze luate în calcul de anchetatori a fost că bărbatul, care are trei copii, i-ar fi injectat fiicei sale erbicid, o substanță folosită în agricultură și, apoi, a încercat să se sinucidă cu aceeași substanță.

Gill Julien Grigore Iacobici, procuror-șef al Parchetului Constanţa a declarat, pentru Observator TV, că ancheta şi probele administrate au demonstrat că tatăl este autorul omorului. Fetița ar fi fost sugrumată de tatăl ei, moartea survenind prin asfixie mecanică, înțepăturile fetei fiind superficiale. Apoi, bărbatul şi-a injectat erbicid, dar, după o zi de comă, a fost arestat.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News