SUBIECTE SIMULARE BAC 2018. Au apărut SUBIECTELE de la SIMULAREA EXAMENULUI DE BACALAUREAT 2018 la MATEMATICĂ și ISTORIE

SUBIECTE SIMULARE BAC 2018. Au apărut SUBIECTELE de la SIMULAREA EXAMENULUI DE BACALAUREAT 2018 la MATEMATICĂ și ISTORIE

Simulare BAC 2018. Elevii claselor a XI-a și a XII-a au susținut, miercuri, a doua simulare a examenului de Bacalaureat 2018. Această probă a fost cea specifică profilului, după ce, luni, cei înscriși în anii terminali ai învățământului preuniversitar au susținut examenul la Limba și Literatura Română. Proba de miercuri a fost diferită, în funcție de specificul profilului, astfel încât elevii de la specializările de tip real au avut un examen de matematică, iar cei de la specializările de tip uman au susținut proba la materia istorie.

Subiecte Matematică și Istorie simulare BAC 2018. Pe pagina dedicată a Ministerului Educației au fost urcate subiectele pe care elevii din clasele a XI-a și a XII-a le-au avut în față în dimineața zilei de 21 martie. Acestea pot fi vizualizate accesând acest LINK.

Subiecte simulare BAC 2018. În dimineața zilei de miercuri, la ora 09.00, circa 300.000 de elevi au susținut simularea examenului de Bacalaureat, cei de la profilul real susținând proba la matematică, iar elevii de la profilul uman au susținut proba la istorie. Accesul a fost permis în sală începând cu ora 08.30.

Simulare Bacalaureat 2018. Joi va fi susținută proba la alegere a profilului și specializării, notată E) d), iar participarea va fi exclusiv pentru elevii claselor a XII-a din toată țara.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rezultatele de la simularea examenului de Bacalaureat vor fi comunicate vineri, 30 martie, iar notele obținute de elevi vor fi discutate individual, dezbătute în clasă, analizate la nivelul unității de învățământ de consiliul profesoral, dar și discutate cu părinții.

Calendar BAC 2018. Mai jos se pot vedea datele la care elevii claselor a XII-a vor susține examenul de Bacalaureat 2018, dar și zilele în care participă la simularea probelor de BAC.12-13 februarie - proba de limba şi literatură română oral

 • 14-15 februarie - evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă

 • 16, 19, 20 februarie - evaluarea competenţelor digitale

 • 21-22 februarie - evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională

 • 25 iunie - limba şi literatura română scris

 • 26 iunie - limba si literatura maternă

 • 27 iunie - proba obligatorie a profilului

 • 28 iunie - proba la alegere a profilului

 • 4 iulie - afişarea primelor rezultate la bacalaureat 2018 şi depunerea contestaţiilor

 • 5-8 iulie - soluţionarea contestaţiilor

 • 9 iulie - afişarea relutatelor finale la BAC 2018