Totul s-a întâmplat în noaptea de 5 spre 6 mai, într-un bloc de pe strada Moldoviţa din Bucureşti.

Cei doi suspecţi care au şi fost arestaţi preventiv, Costel Sebastian Sandu şi Gheorghe Amar Mustaţă, l-au invitat într-un apartament situat pe strada Moldovița nr. 4, pe cetăţeanul indian Amrit Saini, în vârstă de 23 de ani.

În momentul în care indianul a intrat în apartament, cei doi suspecţi au încuiat uşa şi l-au ameninţat cu un cuţit, l-au bătut şi i-au furat banii, 50 de lei şi cardurile.

Amar Mustață a rămas să păzească victima în timp ce, Costel Sebastian Sandu a mers să scoată bani de pe cardurile studentului indian. Când s-a întors, Gheorghe Amar se lupta cu Amrit care profitase de faptul că rămăsese singur cu unul dintre agresori.

La un moment dat, cetăţeanul indian a ajuns pe balconul apartamentului situat la etajul 4 de unde a încercat să ajungă la fereastra vecinilor. Nu se știe exact dacă a fost împins de agresori sau doar s-a dezechilibrat cert este că a căzut în gol de 14 metri.

Vecinii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar un echipaj medical l-a transportat pe bărbatul rănit la spital.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Cei doi suspecţi care l-au bătut şi l-au tâlhărit au fost arestaţi preventiv pentru lipsire de libertate şi tâlhărie urmată de moartea victimei.