Steven Spielberg cucerește Netflix cu serialul său documentar despre OZN-uri

Steven Spielberg cucerește Netflix cu serialul său documentar despre OZN-uri De ce nu ne-au vizitat încă extratereștrii. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Netflix pare să fi obținut un alt succes cu seria sa documentară în patru părți. Seria „Encounters” investighează patru evenimente semnificative legate de observațiile în masă ale OZN-urilor sau ale extratereștrilor din întreaga lume.

Documentarul Netflix despre OZN-uri aduce în fața urmăritorilor interviuri cu martori, sceptici și experți, dezvăluind în același timp noi dovezi că extratereștri ar exista.

Printre cazurile investigate se află o observație făcută de peste 300 de locuitori din Texas în perioada 2007-2008. Atunci aceștia au remarcat un OZN în formă de „deltă” pe parcursul a cinci luni.

Documentarul Netflix despre OZN-uri e semnat de Steven Spielberg

Un urmăritor înfocat al serier a declarat pe X, anterior cunoscut ca Twitter, că este „dependent” de seria. Un altul a comentat:

Ne puteți urmări și pe Google News

Acea emisiune Encounters de pe Netflix este absolut incredibil de nebună și o ador”.

Pe lângă incidentul din Texas, Encounters explorează și misteriosul „Triunghi al Bermudelor” al OZN-urilor din Țara Galilor, observațiile extratereștrilor înregistrate în 1994 de peste 60 de copii la o școală din Zimbabwe. Dar și observații ale unor lumini strălucitoare deasupra centralei nucleare Fukushima după dezastrul nuclear din 2011.

Alți fani ai documentarului i-au îndemnat pe cei care nu au văzut-o să o facă. Ei au menționat că este „foarte bună”, „fascinantă” și „foarte bine realizată”.

Fanii sunt captivați de noua serie Netflix despre extratereștri

Chiar dacă fiecare episod este foarte detaliat și variază în durată între 45 și 53 de minute, este clar că seria nu poate oferi un răspuns definitiv la întrebarea supremă dacă suntem singuri în univers.

Netflix

Sursa: Arhiva EVZ

Totuși, un adept al fenomenului extraterestru de-a lungul vieții a fost impresionat, remarcând:

Am fost un fan înrăit al OZN-urilor încă din copilărie. Citesc cărți despre întâlnirile cu extratereștri, așa că urmărirea acestui nou serial de pe Netflix pe acest subiect (Encounters) este atât de fascinantă pentru mine. Vom afla vreodată adevărul??”, a scris el.

Cum văd fanii „Encounters”

O altă persoană care a urmărit emisiunea a adoptat o abordare mai definitivă cu privire la existența vieții dincolo de Pământ. A sugerat că aceasta ne îndeamnă să avem grijă de planeta noastră. Și asta deoarece eșuăm în acest sens prin dezastre precum cel de la Fukushima.

Encounters pe Netflix este foarte bun. Mesajul extratereștrilor către noi este să avem grijă de lumea noastră. Ei știu că Pământul se află într-o stare de declin”.