Evenimentul ZileiIstoria secretaTot ce nu știai despre Triunghiul Bermudelor. Nave dispărute pe veci, oameni nelocalizati și o sumedenie de legende. Ce lucruri șocante au ieșit la iveală

Tot ce nu știai despre Triunghiul Bermudelor. Nave dispărute pe veci, oameni nelocalizati și o sumedenie de legende. Ce lucruri șocante au ieșit la iveală

Tot ce nu știai despre Triunghiul Bermudelor. Nave dispărute pe veci, oameni nelocalizati și o sumedenie de legende. Ce lucruri șocante au ieșit la iveală
Triunghiul Bermudelor, cunoscut și sub numele de Triunghiul Diavolului, a fost un subiect fascinant pentru toți cercetătorii. Povestea acestuia este o enigmă ce probabil nu va fi rezolvată vreodată. Află 3 lucruri șocante!

Triunghiul Bermudelor este situat în largul coastei de sud-est a SUA, în Oceanul Atlantic, între Bermude, Florida și Puerto Rico, regiunea a devenit centrul unor mistere nerezolvate.Acoperind o suprafață de 440.000 de mile de mare, acesta face parte dintr-o rută maritimă foarte frecventată, fiind traversată în fiecare zi de mai multe nave care au drum spre America, Europa și Caraibe.

Cercetătorii nu au găsit o explicație după ce mai multe nave și aeronave au dispărut misterios și nu s-au mai întors. Triunghiul Diavolului a fost acuzat de dispariția a mii de oameni în ultimele decenii.

Specialiștii și oamenii care au auzit de aceste dispariții au început să caute explicații. Multe persoane spuneau că este o gaură spre centrul pământului, alții că sunt extraterestrii sau că există activități paranormale.

Află 3 lucruri șocante despre triunghiul bermudelor:

1. Mary Celeste

Povestea acestei nave este una dintre cele mai misterioase de până acum .Aceasta a fost localizată în derivă într-un alt loc din Oceanul Atlantic. Nava a fost găsită pe 4 decembrie 1872, intactă, fără nici măcar o zgârietură, dar echipajul acesteia nu s-a găsit nici în ziua de azi.

Studiile au eliminat posibilitatea unui atac al piraților, deoarece tot vasul era perfect, exact ca la plecare.

În urma dispariției, au apărut mai multe legende cum că a fost o mână criminală, o răpire extraterestră sau atacul unul calmar uriaș.

sursa: Dreamstime

2.Ellen Austin

Este un triunghi tulburător de mister asociat cu goeleta americană de stejar alb Ellen Austin. În 1881, Ellen Austin, cu o lungime de 210 picioare mergea spre New York de la Londra, dar lucrurile s-au schimbat când a dat peste o navă abandonată în apropierea Triunghiului Bermudelor. Nava era într-o stare bună, dar echipajul lipsea cu desăvârșire.

Oamenii au revăzut nava plutind fără nici o destinație de mai multe ori, dar nimeni nu era îmbarcat. Dispariția și reapariția navei, precum și absența echipajului reprezintă o poveste foarte atrăgătoare pentru majoritatea. Cercetătorii au declarat că este un mister al Triunghiului Bermudelor fără nici măcar o explicație concretă.

3.Vrăjitoria

Pe 22 decembrie 1967, un vas de croazieră cu cabină numit Witchcraft( Vrăjitoria) a pornit din Miami împreună cu căpitanul său Dan Burack și prietenul său, părintele Patrick Horgan.

Plimbarea acestora avea scopul de a admira luminițele de Crăciun din Miami. La doar câteva minute de la plecare, căpitanul vasului a declarat : croaziera s-a lovit de ceva, dar aceasta nu prezenta urme de lovituri.

Paza de coastă a pornit pentru a verifica vasul, dar acesta a dispărut complet și nu a fost găsit nici până în anul 2021.


Accesează: