Evenimentul Zilei > Actualitate > Steaua, modificări masive în primul „11”, din iarnă. Cum va arăta echipa lui Reghecampf, în a doua jumătate a sezonului
Steaua, modificări masive în primul „11”, din iarnă. Cum va arăta echipa lui Reghecampf, în a doua jumătate a sezonului

Steaua, modificări masive în primul „11”, din iarnă. Cum va arăta echipa lui Reghecampf, în a doua jumătate a sezonului

Steaua se va întări serios din această iarnă. Față de începutul acestui sezon, lotul „roș-albaștrilor” va avea jumătate din echipa Astra Giurgiu.

Planul Lui Gigi Becali de a transfera cei mai buni jucători de la campioana României este aproape realizat. Astfel, Denis Alibec va fi prima achiziție importantă a Stelei, în această iarnă. Adi Popa se va despărți de trupa lui Becali, după ce a refuzat să-și prelungească contractul, dar postul său va fi acoperit de portughezul Teixeira (36 de ani). „Nu mă interesează vârsta lui, îl iau ca să mă ducă în grupele Champions League, nu să-mi joace 5 ani”, spunea Becali despre Teixeira. Practic, echipa de bază a Stelei va alcătuită pe jumătate din cei mai importanți jucători alături de care Astra a câștigat campionatul în sezonul trecut.

Pe atunci, Boldrin, Teixeira, Enache, De Amorim și Alibec făceau furori în Liga I, sub comanda lui Marius Șumudică. Pentru cei cinci jucători achiziționați de la Astra, Becali a plătit suma de 3.500.000 de euro.

Cum va arăta primul „11” al Stelei în 2017:

Niţă – Ov. Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovici – Pintilii, Boldrin – G. Enache, Teixeira, De Amorim – Alibec