STEAUA ARE DIN NOU NOROC CHIOR. Vezi vestea excelentă primită de "roş-albaştri"

STEAUA ARE DIN NOU NOROC CHIOR. Vezi vestea excelentă primită de "roş-albaştri"

Norvegienii de la FC Molde vor veni la Bucureşti cu rezervele pentru meciul cu "roş-albaştrii" din grupele Ligii Europa.

Steaua a primit o veste foarte bună din Norvegia. Ole Gunnar Solskjaer, managerul formaţiei FC Molde, echipă pe care Steaua o va întâlni pe 25 octombrie, pe "Naţional Arena", într-un meci din cadrul Grupei E a Ligii Europa, va deplasa în România o echipă de rezerve.

FK Molde are ca principal obiectiv titlul încampionatul intern. Adversara "roş-albaştrilor" este lider, după 25 de etape, cu 51 de puncte, dar următoarele două clasate - Rosenborg (49 de puncte) şi Stromsgodset (48 de puncte) - îi suflă în ceafă puternic. Programul echipei lui Solskjaer este infernal: înainte şi după meciul cu Steaua va avea cele două derby-uri decisive pentru titlu! Mai întâi, pe 21 octombrie, Molde va juca în deplasare cu Stromsgodset, iar apoi, pe 28 octombrie, "acasă", cu Rosenborg.

După primele două etape, Steaua este lider în Grupa E a Ligii Europa, cu 4 puncte, iar un succes împotriva rezervelor celor de la Molde ar apropia şi mai mult echipa lui Reghecampf de primăvara europeană.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este prima dată când steliştii vor întâlni o echipă de rezerve a unui club din Norvegia angrenat în lupta pentrru titlu în campionatul intern. "Roş-albaştrii" şi-u început spectaculosul parcurs spre semifinala Cupei UEFA, ediţia 2005-2006, după ce au trecut lejer de Valerenga Oslo (3-0 în deplasare şi 3-1 acasă). Situaţia a fost identică, deoarece Valerenga a sacrificat meciurile din UEFA pentru a se concentra pe campionat, iar la partidele cu "roş-albaştrii" a folosit rezervele.

"Unicul scop al lui Solskjaer este câştigarea campionatului. Tehnicianul va odihni mai mulţi jucători cheie împotriva Stelei, în Europa League, pentru a-i avea proaspeţi în "bătăliile de aur", contra lui Strømsgodset şi Rosenborg", a scris astăzi site-ul  fotball.adressa.no.

"Voi odihni mai mulţi jucători, de asta să fiţi siguri. Avem mai mulţi jucători care au călătorit foarte mult în ultimul timp, alţii care se confruntă cu accidentări. Nu sunt accidentări grele, dar trebuie să avem grijă. Probabil vor fi mai mulţi jucători lăsaţi acasă pentru confruntarea cu Steaua", a confirmat Ole Gunnar Solskjaer, fostul star de la Manchester United.