Speak a mărturisit de ce se teme cel mai tare în viață. Noile dezvăluiri ale artistului

Speak a mărturisit de ce se teme cel mai tare în viață. Noile dezvăluiri ale artistului Speak a mărturisit de ce se teme cel mai tare. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Speak este unul dintre cei mai cunoscuți artiști și vloggeri din România. Poveștile sale au reușit mereu să captiveze audiența.

Speak a avut parte de o viață grea

Pe numele său Ștefan Sprianu, Speak pare că a avut mereu parte de o viață ușoară. Cu toate acestea, adevărul este complet diferit.

Artistul pune sănătatea pe primul loc și îndeamnă mereu la prevenție. Acesta își face analizele o dată la trei luni, pentru a evita anumite probleme de sănătate.

Speak îi îndeamnă pe fanii săi să nu renunțe niciodată la propriul vis, chiar dacă viața se dovedește a fi complicată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Speak, artist

Teama cea mai mare a artistului

Speak a mărturisit de ce se teme cel mai tare în viața asta:

„Să nu mor de vreo boală din asta, incurabilă. De asta mi-e frică!”

Întrebat de CANCAN.RO despre această teamă, artistul a răspuns:

„Nu știu dacă mi-e teamă, cred că e rău să fii în situația aia. Dar nici nu fac nenorociri, păreri nu prea mai am, public. Stilul meu de viață nu duce într-o zonă din aia. Adică mi-e teamă să ajung vreodată în situația aia, dar nu cred că voi ajunge.

Alex Velea

Mărturisirile artistului și ale amicului său Alex Velea

Nici Alex Velea nu a avut parte de o viață ușoară. Cei doi s-au confruntat cu probleme financiare înainte de a ajunge celebri și de a avea o situație financiară bună:

„Aveam saci de pufuleți! De multe ori mă culcam când îmi era foame. Așa am crescut, nu mi-e frică de sărăcie, de acolo vin, știu cum e.

Artistul spune că a fost învățat cu greutățile încă din copilărie:

„Când eram în facultate, trăiam cu 70 de lei pe săptămână, 10 lei pe zi. Îmi dădeau ai mei 70 de lei pe săptămână și îmi trimiteau mâncare. Îi consumam în primele zile, că îmi luam nessuri, țigări, apă și o păcăleam. Când vă este foarte foame, mâncați biscuiți și beți apă minerală. Și vă culcați, că de multe ori mă culcam când îmi era foame”, a mai spus acesta.

Întrebat despre Alex Velea și versul din piesa cu Smiley, „mâncam crenvurști cu muștar”, Speak a dezvăluit amintiri mai puțin cunoscute:

„Mâncam mulți, mâncam pufuleți. Când îl mai prinzi pe Velea, să-l întrebi. Aveam saci de pufuleți, nu pungi, saci. Pungi, luate de la engros. Și vezi că eram mai fericit atunci. Nu o simțeam așa, nu știam atât de multe lucruri”, a mai declarat Speak.