Speak-din artist în influencer. Ce cifră de afaceri colosală are cântărețul

Speak-din artist în influencer. Ce cifră de afaceri colosală are cântărețul Speak. Sursa foto: Facebook

Speak este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români. A intrat în atenția publicului de pe vremea când avea o relație cu Adelina Pestrițu, iar acum a ajuns să aibă 1.2 milioane de urmăritori.

Speak, pe numele său Ștefan Sprianu, și-a început cariera în muzică și chiar dacă mai cântă activitatea sa s-a mutat în online. Sunt câțiva ani de când artistul a început să își dezvolte pagina de Instagram.

La început alături de iubita lui, Ștefania, iar acum se folosește de un podcast. Acolo invite foarte multe dintre celebritățile care îi sunt și prieteni și pe care îi ia la întrebări.

Drept urmare nu e de mirare că a ajuns să aibă 1.2 milioane de urmăritori pe Instagram. De asemenea artistul este asociat la true firme.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursă foto: Instagram

Speak, profit de milioane

Acolo a avut un profit net de 1,59 milioane de lei. Practic, cele trei firme, la una dintre ele este asociată și iubita lui, au avut o cifră de afaceri de 3,45 de milioane lei în 2022. Și participările la diferite emisiuni TV îi aduc venituri frumușele artistului.

Așa că are de unde cheltui. Surprinzător însă, acesta prefer să investească tot în afacere, Nu de alta, dar spune el că nu are vicii, așa că toți banii se duc în diferite scule pentru înregistrări. „În scule, în audio-video, sunt fiert, îmi place să fiu la curent cu tot ce-i nou, în ceea ce privește calitatea.

Și astea sunt scumpe, dar mă rog. Nu beau, nu fumez, nu mă droghez, trebuie să cheltui, nu mă duc la păcănele, nu fac nimic!”, a declarat artistul.

Donează o pereche de adidași de fiecare data când își cumpărăr alta

Cât despre comunitatea lui, artistul spune că cel mai probabil îl apreciază pentru că este autentic. De altfel el își laudă urmăritorii pentru că sunt foarte activi. Ceea ce îl face să fie și mai competitiv legat de activitatea sa pe internet.

Pe de altă parte, Speak mai spune că la fiecare pereche de adidași cumpărată donează una pe care o deține. Asta pentru că în copilărie a suferit din pricina lipsurilor materiale, așa că își dorește să bucure pe cineva fără posibilități materiale.