Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene INEDITE la Socola. Cum a fost scoasă o AMBULANȚĂ din ZĂPADĂ – VIDEO
Scene INEDITE la Socola. Cum a fost scoasă o AMBULANȚĂ din ZĂPADĂ – VIDEO

Scene INEDITE la Socola. Cum a fost scoasă o AMBULANȚĂ din ZĂPADĂ – VIDEO

Problemele românești se pare că au, în continuare, rezolvări prin metode arhaice. Iar cazul ivit la Institutul de Psihiatrie Socola confirmă ipoteza.

La Iași, o ambulanță a fost trasă de cai la Institutul de Psihiatrie Socola. Autosanitara, care trebuia să transporte un pacient, a rămas înzăpezită zeci de minute chiar în curtea unității medicale. Se pare că singura rezolvare, după ce cinci oameni au împins-o degeaba, a fost o căruță cu doi cai, informează iasitvlife.ro.

Deși conducerea unității medicale este obligată să curețe în întregime curtea de zăpadă, directorul Institului de Psihiatrie Socola este mulțumit că a fost găsită o soluție.

„Bine că s-a găsit o soluție. Da, a nins. Aleile noastre sunt deszăpezite. Poate că șoferul a făcut o manevră și a intrat într-un morman de zăpadă. Nu pot să-mi explic”, a declarat dr. Gabriel Oprișanu, managerul Institutului de Psihiatrie Socola din Iași.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ASP1GJfXG8Y" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.