Evenimentul Zilei > Sport > Șocant: fotografii cu Michael Schumacher în comă scoase la vânzare pe 1 milion de lire!
Șocant: fotografii cu Michael Schumacher în comă scoase la vânzare pe 1 milion de lire!

Șocant: fotografii cu Michael Schumacher în comă scoase la vânzare pe 1 milion de lire!

Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, după șapte ani de la accidentul suferit pe pârtia de schi, rămâne în continuare unul dintre misterele lumii sportului.

Nu se cunosc prea multe detalii despre fostul campion de Formula 1, iar oficial avem doar informațiile transmise de Corina, soția sa, care foarte rar trimite câte un comunicat de presă în care vorbește despre recuperarea lui Michael.

Debutul lui ianuarie detonează, însă, bomba în jurul stării de sănătate a celui mai titrat pilot din istoria F1. Se pare că Michael Schumacher ar fi fost fotografiat și chiar filmat de cineva. Și nu oricine, evident, cutezanța ar fi avut-o chiar un apropiat al familiei, primit la reședința din Elveția!

Culmea e că, anunță Daily Mirror, fotografiile cu Schumacher ar fi fost scoase la vânzare. Cine plătește un milion de lire sterline poate publica imaginile cu campionul german în suferință!

„Nu mai este deloc persoana pe care o vedeam pe circuitele de Formula 1, este un om complet diferit. Structura organică, musculară și scheletică este foarte alterată și deteriorată”, a declarat Nicola Acciari, un cunoscut neurochirurg italian, care l-ar fi vizitat pe fostul pilot al echipei Ferrari.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.